uzaktaki sevgiliye dogum günü sürprizi önerisi olan var mı?

süslüler yasak dolayısıyla gorusemeyecegiz normalde yanıma gelecekti ama kaldı. ilk defa kutlayacagım dogum gununu. kendisi bana bi kac defa hediye cicek vs yolladı ben de ona saat aldım. simdi de kullanacagı guzel kaliteli bi sey almayı düşünüyorum aklıma ceket geldi ama yazlık yerde yasıyor mayısın ortası dogum gunu :( ceketi ne yapsın. hem hediye fikri hem de ekstra olarak ne gönderebilirim süslüler? yani hediye + mutlu olacagı kücük bi sey düşünüyorum. mesela o bana ciceksepetinden mutluluk kutusu gondermisti gercekten de mutlu oldum bu tarz bi sey olsun istiyorum ama ben ona ne gondericem cicek falan sacma olur. siz olsanız ne yapardınız :(

1. Ben bonnyfood göndermiştim hiç beklemediği için çok şaşırıp mutlu olmuştu.

Henüz vaktiniz var kişiye özel setler oluyor ona göre seçebilirsiniz belki ? Yani çalışıyorsa kupa, defter, kahve gibi şeylerden oluşan setler var onlar da hoş bir sürpriz olabilir.

28 nisan 2021 00:31

2. Yazlik yerse tisort olabilir. Gap'ten mesela. Bir de sosyopix'e bakabilirsiniz. Fotograflarinizi secip bastirabileceginiz degisik secenekler var magnet vs.

28 nisan 2021 00:32

3. muhiku, bendensana gibi siteler var bunlara bakabilirsiniz belki ilginizi çeken kutular olur. en azından fikir verebilirler :')

28 nisan 2021 00:39

4. Ayyy a1 cok tesekkür ederim ben de gönderebilirim ama örnek olması icin link atar mısın ya da ciceksepetinden mi ? Ben onların tadını bilmiyorum hangisinin güzel ??

28 nisan 2021 01:00

5. Hala vaktim var bu arada susluler 2 hafta kadar. Gap tisörte ve dediginiz sitelere bakicam. Bi de tam gününde gönderme isini nasıl ayarlayabilirim sizce :( tarih secme diye bi sey var mı acaba

28 nisan 2021 01:02

6. Çiçek sepetinden trüf çikolatalı olandan aldım süslü.

Çünkü kekli olanlar taze olmayabiliyor.

28 nisan 2021 11:52