uzun süre seks yapmazsak vajina daralır mı?

uzun süredir seks yapmıyorum en son yaptığımda yine uzun bi zaman sonra yapmıştım ve aşırı canım yanmıştı yine aynı şeyin olmasından korkuyorum ne yapmalıyım psikolojik mi yoksa?

1. daralır.doğumdan sonra bile vajina eski haline yakın bir hal alıyor

4 eylül 2019 00:28

2. Canımın yanmaması için ne yapmalıyım süslü

4 eylül 2019 00:31

3. S.ctık o zaman djdjdjj

4 eylül 2019 00:46

4. ya kim çıkarıyor bunu seks yapmazsan daralır diye bir şey yok. vajinadaki kaslar bir kere esner yapıdadır ilişki ve özellikle de doğum esnasında yapısı gereği iyice esner. ilişki esnasında orgazm olmak mesela kasların kasılmasını arttırır ve esnetir. bir diğeri mesela doğumda rahim kasıldıkça sancı geldikçe anne bebeği dışarı çıksın diye ittikçe esner. ve doğumdan sonra yaklaşık bir 6 ay sonra yeniden eski haline en yakın hale döner. emzirmenin de bunda yeri büyük ilk 6 ay anne sütü vermek bebeğe kadın için de önemli çünkü. anonim 3 ilk anonime yanlış bilgi demiş ama kendisinin verdiği de yanlış bilgi.

4 eylül 2019 00:53

5. yeterince ıslanırsan acımaz süslü ama seninki normalden de dar galiba :s uzun zaman değil 1 günde bile fark ediyor geçen sevgilimle biraz cozuttuk normalde doggyde acır, ama acımamaya başlamıştı genişleyince, 24 saat sonra tekrar yaptık yine acımdan duramadım yani kesin bilgi daralıyor :(

4 eylül 2019 00:53

6. sizin daralma dediğiniz şeyin aslı kaslarınızın zamanla kullanılmadığı için esnekliğini kaybetmesi sizin onları yeterince kontrol edemiyor olmanız. bunun için kegel egzersizi her yaştaki kadına doğum yapsın ya da yapmasın lazım.

4 eylül 2019 00:56

7. Yani ben 3 ay yapmadım o kadar canım yandı ki süslüler uzun süre yapmamakla alakası yok diyorsunuz yani. Sevgilim de acaba zevk almıyor mu diye düsünmeye başladı üzerine alınmasın diye napıcamı bilmiyorum

4 eylül 2019 01:11

8. Anon3 o his bana da zevk veriyor ama bir süreden sonra işte süslü bir iki seks sonrası

4 eylül 2019 01:43

9. Anon6 senin ne kadardır sjkdkdkd

4 eylül 2019 01:55

10. ya bu anadoludan gelen kadınların 6-7 doğum yaptığı için öyledir, tek çocuğum var ve eski haline döndü benim gayet. ama ben çok düzenli pilates yapıyorum senelerdir, onun etkisi vardır belki

4 eylül 2019 02:21