uzun yıllar ciddi ilişki yaşamamış, kızlarla fb tarzında takılan bir erkek sevgili olunca sadık kalabilir mi?

uzun yıllar ciddi ilişki yaşamamış ve bu zamana kadar yasamayı da düşünmemiş, tek gecelik ya da takılmalik, fuckbuddy tarzında ilişkiler yasayan bir erkek bundan sonra ilişkisinde sadık olabilir mi? o yaşantıyı özler mi? böyle bir erkeğe güvenilir sevgili olunur mu? yaşi 26 bu arada.

1. Ay aman ne uğraşıyosunuz kızlar paranoyak olursunuz valla yine öyle olur mu bilmemne diye. Aklınızda soru işareti olmasın biriyle birlikte olduğunuz zaman. Sen de onu takilmalik beybi olarak gör

24 şubat 2020 20:24

2. hayır. çekici bulmayın şu kendi bedenlerine zerre önem vermeyen erkekleri ya, valla hak etmiyorlar. kadınlara saygı duymalarını da beklemiyorum ben, skor olarak görüyordur kafasında allah bilir düne kadar.

24 şubat 2020 20:24

3. Sevgili olduğum insana sadık olurum, aldatmam falan dedi ve sevgili olmak istiyor benimle. Ama geçmişi böyle olunca tereddüt ediyorum. Aldatmasindan değil de ne bileyim aynı geçmiş bende olsa takilmalik görürdü beni herhalde ve ciddi düşünmezdi bence. Belki gerçekten sevgili olduğu insana sadık kalmayı becerebiliyordur ama böyle bir geçmişi olması yine de içime sinmiyor. Keşke hoşlanmasaydım bu kadar of.

24 şubat 2020 20:29

4. Ya ben kabul etmeyince başka sevgilisi olursa ve onu çok mutlu ederse...? O zaman pişman olurum kabul etmedigime teklifini. Ne bileyim başkasıyla mutlu olması fikrini de sindiremiyorum.

24 şubat 2020 20:31

5. Bırak kızım bırak valla düşünmekten manyak olursun hiç bulaşma

24 şubat 2020 20:31

6. Can çıkar huy çıkmaz. Her şeyi 4/4 olsun sırf şu sebepten salardım ve çok ciddiyim.

Tam tersi olduğunda erkekler nasıl görüyorsa kadını, tam olarak bende öyle görüyorum.

24 şubat 2020 20:42

7. Bir de böyle hayat tarzına sahip insanların kendine saygısı olmadığını ve sorunlu olduğunu düşünüyorum. Eskiden mevlana gibi, ne olursan ol gel, diyen insandım ama artık bir şeylerin farkına vardım.

24 şubat 2020 20:44

8. Şimdi süslü benim böyle bir adamla ilişkim oldu. Asla geçmişi önemli olmadı benim için pollyanna biri olduğum için. Benle de o sevgili olmak istedi açıkçası. Aldatmadı da yani en azından ben Yakalamadım. Ama terk etti süslücüm. Eski yaşantısını özledi çünkü. Sevgili olmaz değil olur ama bu süreçte size her an bitebileceğini hissettirir ve bitirir de zaten. Seçim sizin bol şans :)

24 şubat 2020 21:03

9. Anon8 doğrusu ben de Aldatmasindan değil ama eski yaşantısını izlemesinden korkuyorum. Yani eski yaşantısını ozluyorsa da yeterince sevmiyordur ama o kadar da gözü kara aşık olmaz herhalde bana.

24 şubat 2020 21:05

10. ya süslü tabii ki eski hayatını özleyecek, hatırı sayılır bir yaşa kadar böyle gelmiş bundan zevk almış. hadi 1-2 yıl durulsun. sanıyor musunuz ki evlenseniz 40-50 yaşınıza geldiğinizde, fazla kilo aldığınızda sizi çekici bulmaya devam edip tek eşli olacak.

24 şubat 2020 21:15