vajina dudakları büyüklüğü, ameliyat, kafayı mı yedim?

süslüler merhaba. daha önce buradan soruldu sanırım ama ben cevapları bulamadım, o yüzden aynı soruyu soruyorsam affedin. ben çok sıska, beyaz tenli biriyim ama vajinamın dudakları sarkık ve rengi koyu :( aktif bir cinsel hayatım var 25 yaşındayım ama millet burnuna dudaklarına takılırken ben vajinama takılıyorım. erkek arkadaşım kötü olmadığını söyledi ama bu pornolar insanın olduğu halinin kötü olduğuna inandırıyor sanırım. yengem küçültme operasyonu yapabileceğini söyledi kendisi doktor. sizce bıçak altına yatmalı mıyım? ayıp olmayacaksa küçük dudaklı arkadaşlar başka kadında gördüyseniz byük dudak irrite oldunuz mu? teşekkür ederim :)

1. süslü eğer halinden memnun değilsen ol ama bir şeyin orijinalini bozunca uğraşıp duruyorsun. birkaç sene önce burnumu yaptırmıştım şu an pişman olmaya yakınım. bir de para israfı, sevişirken kimse dikkat etmez vajina dudaklarına

26 nisan 2020 14:34

2. lütfen foto atmayın

26 nisan 2020 14:38

3. Kendini nasıl mutlu hissettiğin önemli ama ben erkekleri buna değer görmüyorum. Senle beraber olmaları onlara yeter de artar. Benim de kararma sorunum var mesela ama takmıyorum beni rahatsız etmiyor bundan rahatsız olan bir erkekle de bir daha iletişim kurmam olur biter.

26 nisan 2020 14:44

4. Komik bir şey daha diyeceğim, skinny kot falan giydiğimde ortadaki dikiş oraya giriyor ve bazen sıkıştırıyor kumaş veya külot cidden, erkek gibi oramı düzeltiyorum ahah bu problem sayılır mı siz de yaşıyor musunuz?

26 nisan 2020 14:53

5. Süslüm kız kardeşiminkini görmüştüm o küçüktü daha ilk gördüğümde dehşete düşmüştüm benimkiyle çok alakasız garip gelmişti açıkçası. Ama tabi kendim de büyüdüm şu an normal geliyor hatta sizinki gibi olan daha çok insan var. Arkadaşlarımdan da vardı böyle olan hiç sorun yapmıyorlardı. Bence erkekler bizim kadar takılmıyor ama kendini kötü hissedeceksen bu kadar yaptır

26 nisan 2020 15:05

6. Süslü çook teşekkür ederim cevabın için. Görüntüsünde gerçekten fark oldu mu, klitorisimin üstü kapanıyor mesela deriyle. Bu tip şeyleri düzeltiyorlarmış, cinsellikte özellikte sonrasında hiç problem yaşadın mı?zevk alamama, acı vs.

26 nisan 2020 15:15

7. ahahahhahahaha süpersin sayfa 5, 211 numaraya benziyorum ilk sayfadaki kızları pornolarda göre göre kendiminkinden soğudum sanırım yaptırıcam :'))

26 nisan 2020 15:35

8. Bu sorun bende de var. 1.72 boyunda 52 kilo bi kızım bir de ahhaha. Tayt ya da skinny giydiğimde inanılmaz belli oluyor. Bir zamanlar ben de bu kadar takıyordum ama artık umrumda değil. Bi ara erkek arkadaşımın "etli vajina" gibi abuk yorumları olmuştu gülüp geçmiştik 😅

26 nisan 2020 16:47

9. Ben ufak bi operasyon geçirdim 2 yıl önce.  İc dudaklar arasında asimetri vardı. Bir iç dudak dışarı sarkıyordu 3-4 cm kadar. Ergenliğimden beri rahatsız oluyordum. Acıyordu sıkışıyordu fazlalık gibiydi resmen. Kestirdim kurtuldum valla. Küçük bir operasyondu hemen iyileştim zaten. İyi ki de yaptırmışım. Alakası var mı bilmiyorum sma mantar oluyordum sık sık artık olmuyorum. Koku eskisi gibi yoğun olmuyor. Bir de ne bileyim kendimi daha iyi hissediyorum

26 nisan 2020 22:09

10. Konuya kaynak yapıcam ama bu vajina yarışması beni sinir etti. En beğenilenler kalemle çizilmiş gibi simetrik, bembeyaz, tuysuz, nerdeyse ergenliğe girmemiş kız vajinası gibi. Dünyadaki kadınların yüzde 90inin vajinası daha koyu renkli, hepsininki killi ve çok azınınki bu kadar simetrik ve steril görünüyor. Bu kadar gerçekçi olmayan güzellik standartlarına çok doluyum. Yamuk siklerine aradıkları vajinalara bakın hele.

27 nisan 2020 02:28