vajinal akıntı sorusu ona göre?

beyaz çamaşır giydiğinizde gün sonunda iç çamaşırınızda sarı akıntı lekesi görüyor musunuz? 25 yaşımdayım, son 10 senedir beyaz giydiğim çamaşırı beyaz olarak çıkartamadım götümden. herhangi bir rahatsızlığım olduğunu sanmıyorum koku, kaşıntı gibi sorunlarım yok kaldi ki olsa bile 10 yıldır dur durak bilmeden aynı şekilde devam etmezdi herhalde. sizlerde durum nedir?

1. Jinekologa gittiniz mi ? Bende reglden birer hafta önce ve sonrasında oluyor günlük ped iyi kurtarıyor, ama çoğu kadında/kızda olan bir şey bu tahmin ediyorum ki

25 haziran 2021 13:04

2. Benim de her zaman akintim olur. Her gun birkaç kere camasir değiştiririm.

25 haziran 2021 13:06

3. başka hiçbir enfeksiyon/mantar belirtim olmadığı ve ergenlikten beri aynı şeyi yaşadığım için bunu normalim kabul ettim ve gitmedim ama bi tık da sinirimi bozuyor yani. internette de çok sık denk geliyorum hem burada hem yabancı forumlarda ve reddit tarzı platformlarda gün sonunda çamaşırı sabah giydiğin gibi çıkartmamanın normal olduğunu, özellikle sıcak havalarda vajinanın kendini temizlemesi için akıntı olacağı konuşuluyor. hatta akıntısı olmayanları *dry pussy* sahibi olmakla suçlayanlar bile var fjeiicj burda durum nedir diye merak ettim. siyah çamaşırlarımda beyaz leke, beyaz çamaşırlarımda sarı leke illlllaki oluyor

25 haziran 2021 13:08

4. bu sebepten günlük ped çok sık kullanıyordum (her gün) ama onu da bıraktım artık çünkü sağlıklı gelmiyor, saat başı değiştiremezsem akıntımı arttırıyor. o zaman da hem çok uğraştırıcı, hem çok masraflı hem de çok fazla atık çıkartmış oluyordum ve bıraktım. ortam müsaitse çamaşır değiştiriyorum, evdeysem bazen donsuz takılıyorum vs

25 haziran 2021 13:10

5. kızlar akıntınız var o kısmı anladım ama sizin de beyaz çamaşırlarınız sararıyor mu? asıl bunu merak ediyorum

25 haziran 2021 13:21

6. 30 yaşındayım. Her allahın günü akar sağolsun hatırlatır kendini. Benim de sizinki gibi. Lanet olası bir kere beyaz kaldığını görmedim. Gerçi yalan olmasın 2 kere doktora gittim. Normal dedi ama sıkıntı yaşıyosan ilaç yazayım dedi. Fitil verdi. 2-3 hafta başkaları gibi bembeyazdı.. Sonra yine eskiye döndü.

25 haziran 2021 13:25

7. kaderimiz bu o zaman süslü... ama fitil kullanınca düzelmesi çok ilginç madem ki bi problem yok 🤔ben de yirmilik diş çektirmeden önce bir hafta antibiyotik kullanmıştım. o dönem kupkuruydu mesela, sıfır akıntı. ama o da iyi değil işte.

25 haziran 2021 13:28

8. Süslü günlük ped yerine pamuklu bez kullanabilirsin. ben öyle yapıyorum

25 haziran 2021 13:39

9. Sadece estetik olarak evet iyiydi ama ben de kupkuruydum, birleşme yaşayamadık doğru düzgün -_- napim varımı yoğumu iç çamaşırına yatırdım, prensesler gibi bakıyorum ama nankör işte.

25 haziran 2021 13:40

10. Var evet özellikle reglden 10 gün önce neredeyse mantara çeviriyor öyle bir akıntı..

25 haziran 2021 14:02