vajinama iki parmak sokamıyorum lütfen yardım edin?

öğrenciyim bütçem olmadığı için vajinismus parmak egzersizlerini evde denemeye karar verdim ancak tek parmak yerleştirebiliyorum sadece, partnerimle de denedim o da yalnızca bir parmağını sokabildi. nasıl iki parmağa geçerim? bir de egzersizleri regl döneminde yapabilir miyim başlık çok ani oldu çok özür dilerim

1. troll değilim ancak siz anlayışsızsınız. nasıl inandırabilirim bilmiyorum. bunu sorabileceğim konuşabileceğim tek platform burası ve böyle bir durumda troll olmakla suçluyorsunuz, onur kırıcı

14 haziran 2020 03:50

2. Bence doktora gidecek bütçeniz yoksa cinsel hayata atılmak için bu kadar acele etmeyin. Bir kere aktif bir cinsel hayat düzenli muayene gerektirir ikincisi olumsuz bir durum hamilelik vs ortaya çıktığında yine burda aglarsiniz param yok aileme de söyleyemem diye.

Tabi troll değilseniz

14 haziran 2020 04:06

3. çok motive edicisiniz teşekkür ederim

14 haziran 2020 04:11

4. hazır değilseniz kendinizi zorlamayın. siz zamanının geldiğinizi düşünüyor olabilirsiniz ama belli ki bedeniniz ve bilinçatlınız sizinle aynı düşüncede değil. kendini rahatlatmaya ve bunu stres yapmamaya çalışın.

14 haziran 2020 04:15

5. a4 ve a5 cok tesekkür ederim

14 haziran 2020 06:43

6. a6 ne diyeyim, umarım siz asla böyle bir sey yasamazsınız ve mutlu bir cinsel hayatınız olur

14 haziran 2020 06:44

7. süslü dinleme sen anonim 3ü 4ü. ne kadar ertelersen o kadar gözünde büyür sonra. kendine zaman tanı sadece. ben vajinismus değildim, seks yapmıştım ama 2 parmak sokamadığım zamanlar oldu cinselliğin ilk zamanları. sanırım cinselliğe yeni alışıyosunuz siz de. direkt kendinizi şartlamayın alışınca ve yeterince ıslanınca devamı gelir diye düşünüyorum

14 haziran 2020 14:33

8. "hazır değilseniz kendinizi zorlamayın, stres yapmamaya çalışın" demişim, a4'ü dinlemeyin demekteki amacınızı anlayamadım? bunu yapmalıyım diye düşünerek vajinismus olan birinin kendini zorlaması travmatize edici olabilir.

14 haziran 2020 17:24

9. A3 + 1000. Cinsellik tabi ki herkes için ancak maddi bağımsızlığı olmayan artı türk aile yapısı gibi ailesi olan yani ailesine güvenecek konumda olmayan gençler için değil maalesef. Kendinize güvenene dek bekleyin bence adam akıllı bir tedavi için ve herşey için.

14 haziran 2020 21:19

10. ay ne saçmalamışsınız ya. a6 sen git kendi şeyinin derdiyle ilgilen boş boş dalga geçme. troll olduğunu düşünmüyorum bu durum her kadının başına gelebilir ama trollse bile yazılanlar bir başkasına fikir verebilir. kendi başımdan geçenleri anlatayım

ben de öğrenciyim ve 18-21 yaş aralığında vajinismustum. hatta baya baya vajinismustum ki ben dokunamıyordum bile oraya gözle göresim gelmiyordu. arkadaşlarımın hepsinin cinsel hayatı var, farkım ne benim neden olmuyor diyordum. bir gün porno izleyerek mastürbasyon yapayım, parmağımı içime ittireyim dedim deneyemeden bir kustum, ellerim titriyor böyle buz kestim. ben aşırı derecede araştırma yapmıştım süslü. ailem baskıcı insanlar değil hatta anneme anlatsam büyük ihtimalle neden kendine bu eziyeti çektirdin der. demek istediğim toplumsal baskı haricinde insan kendi kendini de vajinismus yapabiliyor. kızlık zarı şekilleri, normal doğum nasıl yapılır, ilk ilişki problemleri, kuruluk sorunu, yırtılma vs vs vs ya allah kahretmesin ne boş şeyler okumuşum ya. süslü bedensel ve zihinsel olarak sekse de hazır değildim herhalde, yukarıdaki süslülerin dediği gibi. herkes yapıyorsa ben de yapmalıyım düşüncesiyle aceleci davrandım. sonra ne parmak egzersizi ne dilatör ne başka şey. uzun zaman geçti aradan bomboş kaynaklardan araştırmalar yapmayı bırakmaya başladım, kendimi saldım yani olmazsa ölmedik ya bir şekilde olur sokaktaki kediler bile yapıyor dedim. baya bi uzun süre boyunca kendimi sorgulamadım, olmuyor diye zorlamadım. sonra bir erkek arkadaşım oldu. pamuk gibi bi adamdı hiçbir şeye zorlamadı. ama bu esnada ben denesem ne kaybederim ki zaten birbirimizi seviyoruz, beni yargılamayan biri dedim. ben asla dokunmadım ama önsevişme sonrası uyarılıp kendimi ona bıraktım. her defasında biraz daha ileri giderek (gizlinot: bir parmak, iki parmak, parmakları iyice içerde tutmak hemen çıkarmamak gibi) tanıştığımız 5 ayın sonunda cinsel birleşme yaşadık. ve süslü bir damla kan akmadı, bir nebze acımadı, öyle kağıt gibi yırtılmadım. ya dedim kendime çektirdiğim eziyete bak be dedim. ayrıca sen tek parmak sokabiliyorsan çok çok çok iyi durumdasın süslü. orayı görmeye tahammül edemeyenler bile vakti gelince aşıyor bu durumu. sadece travmatikleştirme ve aceleye getirme. aceleye getirdikçe olmaz, olmadıkça hatayı kendinde ararsın.

ayrıca regl döneminde o bölge oldukça hassas, mikrop kapmasın diye yapma.

15 haziran 2020 12:24