vakko wedding den gelinlik aldığımızda biz özel mi dikiliyor, mağazadan alıp çıkabiliyor muyuz?

eylülde düğünümüz var, biraz geç mi kaldım bilmiyorum gelinlik bakmak için. çok uzasın istemiyorum alıp çıksam süper olur süslüler konsept nasıl vakkoda? bir de jilet gibi dümdüz saten gelinlikleri beğeniyorum, bunlardan nerde bulurum vakko dışında? aslında uygun fiyatlı olsun istiyorum ama herkes sade modellerin vakkoda gayet uygun olduğunu yazmış ona güveniyorum açıkçası. bu konularda gerçekten hiçbir bilgisi ve bilgili bir çevresi olmayan süslünüze bi fikir verin süslülerim be 🙏🏻

1. Size özel dikilmiyor süslü. Zaten güzelliği de o bence, son anda hayaller hayatlar sürprizi yaşamıyorsunuz. Gelinliği denerken üstünüzde nasıl duracağını ilk andan biliyorsunuz, sadece tadilatlar yapılıyor üstünüze tam oturması için, ya da ufak tefek değişiklikler askı eklenmesi vs. Yani çok zamanı olmayıp hızlıca gelinlik almak isteyenler için birebir.

Duz saten gelinlik konusunda birsey söyleyemeyeceğim ama belli olmaz fiyatlar gelinliğin yeni sezon mu eski sezon mu olmasına göre de değişebiliyor (ya da markaya göre). Yeni sezon dumduz bir gelinlik eski sezon full dantel bir gelinlik fiyatında olabilir. Bir de yılın belli bir dönemi indirim dönemi oluyor. Sanırım Aralık ayında. Ben 2016da gelinligimi acayip yüzde 70e varan bir indirimle almıştım. Gelinligim iki sezon öncesindendi. gelinlikte bu çok onemli birsey değil aklınızda bir model varsa özellikle.

15 mart 2021 23:26

2. Pardon indirim dönemi şubat ayında da olabilir. Karıştırmış olabilirim sanırım şubat ayında aldım ben.

15 mart 2021 23:27

3. Süslüm çok teşekkür ederim, sanırım kaçırdım indirim dönemini. Hayırlısı bakalım gidip göreceğiz. Dediğiniz gibi aman yeni sezon olsun aman design olsun derdim hiç yok umarım bulurum bütçe dostu yakışan birşey. Sevgiler.

15 mart 2021 23:34

4. vakkodaki saten sade gelinlikler uygun fiyatlı değil, abartılılara kıyasla (altını çiziyorum) uygun kalıyor. 10 bin civarı aldı arkadaşım.

15 mart 2021 23:34

5. Teşekkürler süslüm, kadıköy gelinlikçilerle başlayacağım arayışa bu durumda. Vakko ya en son giderim. Veremem o kadar, zaten pandemi şartları, 1 saat ya sürecek ya sürmeyecek düğün.

15 mart 2021 23:43

6. Alıp çıkamazsınız çünkü üstünüze tam olması için prova yapılmalı. Düğün yaklaştıkça yoğunluktan kaynaklı gelinler ya kilo alır ya kilo verir bu da gelinliğin pot veya dar durmasına sebep olur. O yüzden genelde düğünden birkaç gün önce son prova alınır

15 mart 2021 23:45

7. Mantıklı :) teşekkürler süslüm. Bu prova meselesi sadece özel dikim gelinliklerde sanıyordum ben.

15 mart 2021 23:48

8. vakko'da tam da dediğiniz gibi bir gelinlik denedim geçen ağustosta. fiyatı 5500 liraydı. randevuya gittiğinizde 150 lira ödüyorsunuz eğer gelinliği beğenirseniz bu fiyatı düşüyorlar toplam bedelden. benim denediğim duvak ve kemer aksesuarlarıyla beraber 10 bine geliyordu. siz bunları başka yerden temin edip sadece gelinliği de alabilirsiniz kumaş kalitesi gerçekten çok güzel. denediğiniz gelinlik üzerinden bir ya da iki prova ile tadilat yapıyorlar. bana daraltmayı 1 haftada yapabileceklerini söylemişlerdi çok kısıtlı zamanım vardı. suadiye mağazasına gittim. bu arada indirimden tadashi bir gelinlik de görmüştüm tarzım değildi ama 1500 liraya düşmüştü inanamadım.

ancak daha sonra yazın satenin çok sıcaklatacağı düşüncesiyle daha hafif kumaşları çalışan hello bride'a yöneldim fikir olması için bakabilirsiniz, oradan da dümdüz bir modeli aksesuarlar dahil 4500'e aldım. denediğim gelinlik üstüme tam oldu ve sadece etek boyu kısaltıldı onu da 5 güne teslim aldım.

15 mart 2021 23:51

9. Oleg cassinide de güzel düz modeller oluyor

16 mart 2021 00:29

10. Düğününüz eylüldeyse tabiki geç kalmamışsınız bakmak için :) bizimki temmuzda ve aksilik çıkmazsa gelinliğimi çarşamba günü alacağım. Vakko weddingte her fiyat aralığında model var, bakarsanız aklınız kalmaz en azından. Ama tadilat illa ki gerekir o yüzden alıp çıkmanız çok zor, zaten daha zamanınız varmış rahat olun.

16 mart 2021 01:07