valiz tavsiyesi verebilir misiniz?

merhaba süslüler. orta boy bir valiz ihtiyacım var. kumaş olsun sert kapak olsun istemiyorum. gönül ister samsonite ama o kadar bütçem yok. maksimum 200 tlye alınabilecek en sağlam valiz sizce nedir?

1. valla ben senin yerinde olsaydım kaliteli valiz almak isterdim süslücüm. american tourist diye bir marka var. istinye parkta orta boy valizleri yanlış olmasın ama 450 tl ye satılıyor. bir kez alırsın senelerce kullanırsın. hiç ucuz olsun benim olsun deme. yoksa 2 kez alman gerekir daha çok para ödemiş olursun. aynı türkiyede kaldırımların bir seferde düzgün yapılmayıp defalarca aynı kaldırıma peçe peçe beton atılması gibi.

28 haziran 2018 11:23

2. süslücüm teşekkür ederim öncelikle cevabın için. ben de öyle düşünmüştüm ama şu an öğrenciyim ve çok da sık seyahat etmiyorum. annem alacağı için idareten bir şey almak istiyorum. kendim para kazanınca elbette ki kaliteli bir valiz almak isterim.

28 haziran 2018 11:39

3. merhaba. marka veremeyeceğim ama ben öğrenciyken metro gross marketten alıyordu babam bavulumu. uygun fiyatlıydı. tabi içinde marka olanlar da var ama, uygun fiyatlı seçenekler de vardı.

çalışmaya başlayınca da kumaş bavul tercih ettiğim için eastpack'ten aldım. nazar değmesin de kullandığım en sağlam bavul.

samsonite ile ilgili de söyleyeceklerim var:) malları karışık. yani kimi malı evladiyelik çıkııyor ama kimi malı da 2 seneye parçalanıyor (bavul, kol çantası ve sırt çantasını denedim.)

28 haziran 2018 11:44

4. Ben matmazel marka orta boy bavul almıştım, 5 yıl olmuştur alalı. çok uçak yolculuğu da yaptım sıkıntısız kullanıyorum.

28 haziran 2018 13:41