vanlı erkeklerle sevgili olunur mu/evlenilir mi? tanıyan ya da sevgili olan var mı?

1. vanlı erkekler özel bir tür mü aq

2 ağustos 2021 09:03

2. Günün ırkçı sorusu geldi

2 ağustos 2021 09:04

3. Lol. Sakin olun, ırkçılık yok. Urfalı erkeklerle soru açıldı. Herkes uzak durun dedi. Flörtüm Vanlı. Ben de bunu merak ediyorum.

2 ağustos 2021 09:06

4. Vanlı bi tane erkek var mı ki evli barklı ne biçim soru? Onlarla olan evlilikler aşırı kötü sonuçlandığı için kütüğü Van'da olanların evlenmeleri falan hep yasaklandı 1997'de haberin yok mu?

2 ağustos 2021 09:09

5. Her evin bir tuvaleti vardır.

Ne bilelim insan kavun değil ki dibini koklayıp "aa bu iyiymiş" diyelim. İyi deriz size kötü davranır, zarar verebilir dediğimizin anlamı kalmaz.

Eniştem Vanlı çok da mükemmel bir insan ama bunu tüm vanlılar böyledir diye tümevardıramam.

2 ağustos 2021 09:09

6. Vanlıyım ve çook vanlıya şans verdim. Hayır olunmaz. Urfalı kadar yobaz değildir ama aşiretlerine aşırı düşkünler. Törecilik yani. Ve batıdakiler kadar abazalar

2 ağustos 2021 09:10

7. urfalı erkeklerle ilgili soruya faşist sığırlar doluştu ben de soru açayım da biraz da ben faşistlik yapayım diye mi düşündünüz:d hangi şehirdensiniz bilmiyorum ama flörtünüzün "x'li kızlarla ciddi düşünülür mü beyler yoksa eğlenmelik" mi diye sorduğunu görseniz oturur sabaha kadar ağlarsınız sonra da yha erkekler nie böyle karaktersiizzzzz diye üste çıkarsınız :d

2 ağustos 2021 09:11

8. Anonim 6 teşekkür ederim hem soruyu doğru anlandığın için hem de deneyimini paylaştığın için. Biz de flörtten bir tık üstüz. Aşırı ilgileniyor falan ama uzaktan yürütüyoruz şimdilik. Merak ettim o urfalı sorusunu görünce. Van'da aşiret olayı var mı?

2 ağustos 2021 09:13

9. Anonim 1 bi sal ya. Edirneli erkek diye açsaydım ya da Eskişehirli ya da Ankaralı falan diye. Yine ırkçı mı diyecektin. Şehre göre falist damgası yapıştırman tamamen sizin o şehirlere içten içe fark etmediğiniz küçümseyici bakıştandır.

2 ağustos 2021 09:15

10. Merkezde olay yok ama ilçelerde var. Mesela Başkaleliyse koşarak uzaklaşabilirsiniz. Flörtünüzü bilemem ama çoğu aşiretiyle övünüyor babası gibi savunuyor.

2 ağustos 2021 09:20