viaxi beyazlatıcı krem kullanan?

merhaba koltuk altımda lazerden sonra kıllar bittikten sonra bile kararma kaldı zaten hormonal olan bir kararma idi lazerle yüzde ellisi geçti diyebilitim. sonuç alıdğınız kremleri derseniz çok sevinirim süslüler viaxi aldım bunu kullanan varmı acaba

1. Süslü valla ben güzellik merkezine gidip bizzat beyazlatma işlemi yaptırdım. Az biraz açılma oldu ve terledikçe eski haline geri döndü. Ondan öncesinde de bir sürü beyazlatma kremi kullanmıştım bu kremlerin etkisi de hem çok az oluyor hem de kremi kullanmayı bırakınca eski haline dönüyor

5 aralık 2020 14:04

2. Anonim 1 beyazlatma işlemini ne kadara yaptırdınız acaba

5 aralık 2020 16:37

3. Süslü lazerli bir şeyse yaptır derim sadece silme işlemiyse asla önermiyorum ben 3 seansa yanlış hatırlamıyorsam 1250₺ verdim

5 aralık 2020 16:44

4. Çok teşekkürler ben bikini bölgem için lazer istiyorum da

5 aralık 2020 16:56

5. Lazerle beyazlatma ben denemedim süslü umarım işe yarar 🧡

5 aralık 2020 17:12

6. a1 lazerle beyazlatma işlemi mi tam adı onu araştırayım bir, genital için beyazlatma duydum ama kolaltı için hiç duymamıştım gerçekten illet bir şey ya küçüklüğümden beri hep böyle beyaz koltukaltı olanlara nasıl özenirim anlatamam

5 aralık 2020 17:33

7. Çok iyi anlıyorum sizi... yazın askılı giyememek giyersem kollarımı kaldiramamak uzar gider liste. Bende şöyle bi sorun var biri diğerinden daha kara. Birkaç gündür limon karbonat sürüyorum hem koltukaltiima hem genital bölgeme henüz bi etki göremedim. Görürsem söylerim suslu

5 aralık 2020 17:36

8. Merhaba anonim2 cim bende burada genital karsrma başlığında bi tarif gördüm zerdaçallı oksijenli sulu bi koltukaltıma denemeyi düşünüyorum baya memnun kalmış yazan süslü, internet şikayet edenlerin çoğu ağda ile sonradan kararan kişiler sanırım ben küçüklükten  21 yaşına kadar falan ortalama üstü bir kilodaydım o sebeple hormonal olduğunu düşünüyorum bende bi ara denedim limon vs en fazla iki hafta yapabildiğim için çok yararını görmedim

5 aralık 2020 19:08