vibratör satın alan süslüler??

kargoda sıkıntı yaşadınız mı? üzerinde ne olduğu yazıyor mu mesela? almayı düşünüyorum ama korkuyorum biraz gündüzleri evde olmadığım için güvenlik alıyor kargoyu. trendyoldan alacağım bu arada gizli fatura diyor ama emin olamadım.

1. benimkinin üstünde kocaman am için yarak yazıyordu yaa rezil oldum

29 haziran 2023 13:34

2. normalde aldığın ürünlerde üstlerinde ne olduğu yazıyo mu meseja ruj aldın diyelim paketin üstünde dev harflerle ruj mu yazıyor:d salak salak sorular sormayın ya adamlar niye kargo paketinde vibratör olduğunu belirtsin ? :d

29 haziran 2023 13:36

3. Aptal aptal cevaplar verecekseniz defolun gidin su sozlukten ya. Kiz olasi problemler neler olabilir diye soruyor. Bak soyle acikliyim gecen gun benim kapima bana ait olmayan bir kargo atmislar. Asil sahibini bulmak icin trendyol yardimla gorustum. Paketin uzerindeki siparis koduyla paketin icindeki uyumlu mu diye paketi actirip bir de fotograf istediler. Ve icinden ic camasiri cikti. Dusunsenize kizin vibratorunu komsusunun kapisina biraktiklarini. Trendyoldan bu tarz bisey almayin.

29 haziran 2023 13:44

4. a2 benim aldığım trendyoldan kargolarımda bazen yazıyordu

29 haziran 2023 13:56

5. Süslü bundan cekiniyorsan gel al noktasına biraktirsana.

Bu arada ben almıştım ve belli olmuyordu disaridan, ama dediğim gibi nolur nolmaz diye teslim noktasindan almistim

29 haziran 2023 14:15

6. Trendyoldan bershka kot almıştım, bershkanın karton paketinde geldi, üzerinde koskoca bershka yazyor, yani x erotik shop da yazabilir, en iyisi satıcıya sormak, ki zaten sorulan sorularda vardır

29 haziran 2023 14:19

7. A5 fiyatı yüksek olunca gel al noktasına bırakılmıyormuş almışken iyi bir şey alayım dedim ama daha uygun alıp gel al noktasına bıraktırmak mantıklı sanırım

Cevaplar için teşekkür ederim süslüler twitterda kargonun üzerine dildo yazıldığını görmüştüm de o yüzden korktum ahah ama satıcı gizli kargo dediğine göre sorun olmayabilir

29 haziran 2023 15:32

8. merhaba, ben trendyoldan aldım düz bir kutuda geldi. dışarıdan bakınca belli olmuyordu ne olduğu. hatta sonrasında trendyol gerçekten gizli kargo mu yapıldı diye geribildirim istemişti.

29 haziran 2023 15:59

9. A11 süslü hangi satıcıdan almıştın hatırlıyor musun

29 haziran 2023 16:06

10. https://ty.gl/zlnjgvndid (link: https://ty.gl/zlnjgvndid Bu) ürünü almıştım 6 ay önce trendyoldan ben, aşırı memnunum kargoda da hiç bi sıkıntı yaşamadım eve söylemiştim ama dışardan içindeki ne olduğu belli olmuyordu, zaten satıcı soru cevaplarında da sormuşlar. Yine de her ihtimale karşı gel al noktası ve 7/24 trendyol express otomatlarına da istetebilirsiniz ürünü

29 haziran 2023 16:16