vpn ile booking rezervasyonu mümkün mü?

merhaba süslüler.yakın zamanda ankaraya gideceğim.birkaç gün kalmam gerekiyor.booking'te fiyatlar diğer sitelere göre daha uygun,hatta indirim de olacakmış yakında.şimdi booking türkiye'de yasak ama vpn ile giriliyor.rezervasyon yapsam ceza yer miyim,var mı deneyen?bir olumsuzlukla karşılaştınız mı?

1. ceza söz konusu değil. yasaklandığından beri onlarca yurt dışı ve yurt içi rezervasyon yaptım, hiçbir sıkıntı yaşamadım.

6 mart 2018 18:12

2. türkiye'deki oteller hilton'undan köy pansiyonuna kadar booking.com'da var olmaya devam ediyor tabii ki. bu yasak sonrasında belki bazıları kendi istekleriyle booking.com'dan çıkmış olabilir ama işleyişte bir şey değişmedi.

6 mart 2018 18:14

3. vpn ile girince türkiye'de booking'e kayıtlı tüm oteller çıkıyor.ay teşekkür ederim süslüm,o zaman rezervasyon yaptırayım.ben biraz bahtsızım da ceza çıkmasın başıma dedim ama siz sorun yaşamadıysanız benim de olmaz sanırım :)

6 mart 2018 18:16

4. Ben oradan hiç rezervasyon yaptırmıyorum. Booking’i oteli bulmak İçin kullanıyorum genelde. Kriterleri uygun 2-3 otel bulunca da tek tek arayıp fiyat alıyorum. Çoğunlukla booking’deki fiyatlarından bile uygun söylüyorlar. Hatta en uygun odanız ne kadar diye sorunca daha da indiriyorlar sanki. Bu taktik genelde sezon kapalıyken işliyor tabii :d

6 mart 2018 18:18

5. teşekkür ederim cevaplarınız için.her şey gönlünüzce olsun.sağlıcakla kalın süslüler :)

6 mart 2018 18:19