vs aqua kiss

Merhaba süslüler çok soru soruyorum kusura bakmayın. vs aqua kiss vücut spreyini alacağım ama koklama şansım yok. Fresh kokuları seviyorum, şekerli olmayan fersh olan kokuları daha çok. Görünümünden böyle bir izlenim uyandırdı siz tavsiye tavsiye eder misiniz?Bir de kalıcılığı çok az diyorlar öyle mi cidden

1. kalıcılık konusunda evet az.ama boyut büyük olduğundan sık tazeliyordum.şekerli kokulardan kaçınırım,bu gerçekten çok hafif ve çiçekli bir koku.dediği gibi,su gibi diyebilirim.

18 eylül 2016 15:01

2. aqua kiss gerçekten çok fresh , ferah ve iç baymadan rahatlıkla kullanılacak hoş bir koku. tabii ki vücut spreyi olduğu için kaliciligi az o bir gerçek. aslında bu biraz da tene göre degisiyor. mesela ben vücut losyonuyla destekleyerek kullanıyorum. ara ara aklıma geldikçe de tazeliyorum gün içinde ve gayet memnunum. kısaca ben bu tarz kokulari seviyorum dersen tavsiye ederim. secret charm ile birlikte favorilerimden çünkü aqua kiss.

18 eylül 2016 15:03

3. çok teşekkür ederim yanıtlarınıza :)

18 eylül 2016 15:06

4. şampuan kokuyor. 90'ların tatlı şampuan kokusu, belki bir tık daha şekerlisi :)

19 eylül 2016 10:15