waterproof rimel temizleyici önerisi ?

lens kullandığım için waterproof rimel kullanıyorum akma ve rahatsız etme gibi problemler olmuyor. ama çok zor çıkıyor ve kirpiklerim dökülüyor temizlemeye çalışırken. bunun kolay bir yöntemi yok mudur ? ürün önerisinde bulunursanız çok sevineceğim süslüler.

1. neutrogena hydro boost makyaj temizleme mendili benim maskaramı çıkartıyordu ama sizde hassaslık, yanma yapar mı bilemem.

bir de yağla ovalayıp öyle çıkarsanız daha rahat olur

9 haziran 2018 01:12

2. Hydro boost makyaj temizleme mendilini ben de kullanıyorum, rimelimi biraz uğraştırıyor ama çıkarıyor.

Hindistan cevizi yağını deneyeceğim bir de sanırım.

9 haziran 2018 01:34

3. Yağ ile rahatça çıkarabilirsiniz lakin ben neden waterproof kullandığınızı anlamadım. Ben de lens kullanan birisiyim ama hiç waterproof ihtiyacı hissetmedim. Kullandığınız maskara gözünüze mi dökülüyor? Öyleyse maskara değiştirmenizi tavsiye ederim. ilk defa sizden duyduğum için merak ettim. Kusura bakmayın. (gizlinot: Darlamış gibi olmak istemem )🙂

9 haziran 2018 05:20

4. Gözlerim oldukça hassas gün içinde sık sık sulanır çevresel etkenlerden dolayı. Loreal'in birkaç maskarasını denedim maybelline'i de denedim, hepsi panda gibi yapıyor beni.

Ben eksik açıklamışım siz kusura bakmayın :)

9 haziran 2018 06:06

5. Garnierin argan yağlı çift bazlı göz makyajı temizleme suyu gayet başarılı. İndirim varken deneyebilirsinin.

9 haziran 2018 06:39

6. Ben de ilk argan yağıyla gözümü ovup üstünden normal makyaj temizleme suyuyla geçiyorum süslü, şu maskara bir bitsin bir daha girmeyeceğim waterproof işine ne dertmiş!

9 haziran 2018 10:24

7. Ben de süslü ben de. Akmayan ve waterproof olmayan rimel arayışına gireceğim elimdeki bir bitse. Hepinize teşekkür ederim önerileriniz için.

9 haziran 2018 16:22

8. niveanin cift fazli goz makyaj temizleyicisi tek hamlede cikartiyor rimeli bende lens kullaniyorum ve surekli lash sensational kullanirim cikmasi cok zor.niveanin cikaricisi harika ama

9 haziran 2018 17:20