whatsapp mesajıma saatlerce dönmeyen arkadaş?

süslüler bu arkadaşıma saatler önce bir mesaj attım. görüldü yapılıp bırakılacak bi mesaj değil, kötü bir şey yazmadım dümdüz bir mesaj. üstelik ilk mesajı da o atmıştı. görüldü yapmadı, çift tikte duruyor şuan. burdan benimle konuşmak  istemediğini çıkarıyorum. telefonunun elinde olduğunu adım gibi biliyorum çünkü bir nevi bağımlı telefona. çok rahatsız oldum. arkadaşlığımızı bitirmeyi düşünüyorum haksız mıyım?

1. Bence haksızsın. Belki başka bir şeye dalmıştır, belki canı sıkkındır. Mesajı görüp yazmayı unutmuş olabilir. Benim sık sık öyle oluyor. Direkt kötü düşünmek yerine tekrar yazabilirsin. Tepkisinden de tavrı kasıtlı mı değil mi anlarsın.

14 haziran 2021 15:10

2. belki müsait değildir, hemen fevri davranmayın. ben de nerdeyse telefona bağımlı sayılırım ama bazen saatlerce yoğunluktan bakamadığım da oluyor . insanlık hali hasta olabilir, telefonu arızalı olabilir. kimseyle görüşmek istemiyor olabilir.

14 haziran 2021 15:10

3. öff senin gibi her şeyi kişisel algılayıp darlayan biriyle arkadaşlığımı bitirdim. ulaşılabilir olmak böyle bir şey değil ya. insanlara her an her saniye mesaj atabiliyor olmanız hemen cevap alma hakkı tanımıyor size. çok acilse arayın konuşun. mesaj zaten istenilen zaman cevap verildiği için rahat bir yöntem. başka bir şeyle meşguldür, paşa gönlü öyle istemiştir, canı o an konuşmak istemiyordur cevap yazmaz. ailem ve sevgilim bile niye mesajıma hemen cevap vermedin diye trip atamazken arkadaştan bu tribi yiyince tepem atıyor.

14 haziran 2021 15:25

4. evet haksızsın acil cevap verilecek bir şey değilse yazmamıştır hemen manyak mısın ne var bunda? böyle bir şey için arkadaşlık bitirecek biriyle arkadaş kalmak istemem şahsen bitirirsen iyi yaparsın tam bir toksik arkadaşsın çünkü.

14 haziran 2021 15:26

5. Sen de diğer soruyu soran ss de düşün yakasından insanların ya, kendi halindeki tiplere bu kadar bileniyorsunuz bir de kötülük yaptığını falan düşünseniz  hayatını falan karartırsınız herhalde insanların.

14 haziran 2021 15:28

6. Süslüler kısa süre olmadı mesajı attığımda saat gece 10 du. Ben 3 dk içinde mesajıma dönsün demiyorum tabi ki. ben de her mesaja saniyesinde dönmüyorum. Belki dediğiniz gibi iyi değildir, akşama kadar bekleyeceğim.

14 haziran 2021 15:33

7. arkadaşlar iyi misiniz siz? i̇lk mesajı o attı diyorum konuşmayı başlatan O. Hem mesaj atıp hem ben cevap yazmamışım gibi davranmak normal mi? kimseyi darlamıyorum içiniz rahat olsun. siz sizi darlayan arkadaşlarınıza carlayabilirsiniz. sanki neden mesajıma cevap vermeddinnnnnn???? gibi mesaj atmışım gibi davranıyorsunuz.

14 haziran 2021 15:43

8. Başka işin mi yok yahu. Dilerim ki arkadaş mesajı takip edecek kadar boş vakti olmasın kimsenin

14 haziran 2021 15:43

9. "neden mesajıma cevap vermeddinnnnnn??" yazmamışsın ama yapmak istediğin o galiba deli gibi takip etmişsin. yok çift tik olmuş, telefon bağımlısı, telefonu elinde ama bana yazmıyor, demek ki benden nefret ediyor, arkadaşlığımı bitirsem mi diye kendi kendine bi ton çıkarım yapmışsın bir mesajına hemen cevap gelmedi diye. tam bir drama queensin ya.

14 haziran 2021 16:13

10. Bence normal benim de mesajlaşırke bir işim çıkıyor, sonra unutuyorum ve saatler sonra bazen bir gün sonra hatırlayıp yazıyorum. Önemli acil bir durum olmadıkça sorun yapılacak bir şey yok bence bunda.

14 haziran 2021 18:25