whatsappta son görülme değişmeden, okundu bilgisi olmadan gelen mesajı okumak mümkün mü?

1. Okunduyu kapatın öncelikle. İnternetiniz kapalıyken mesajı okuyup çıkıp sonra interneti açabilirsiniz

7 mayıs 2020 02:15

2. suslu benim ekranima geliyor.ama direk ekrana degil yoksa herkes okur diye ustten cekiyoruz ya bildirimleri oraya.onizlemem acik ama kilitli ekrana degil.cok karisik anlattim.yani telefon kitliyken atiyorum ayseden mesaj olarak gozukuyor.kilidi acip yukardan bildirimleri cektigimde mesajlar gozukuyor.

7 mayıs 2020 02:16

3. ay evet suslu son gorulmeni ve okundu bilgini de kapatabilirsin daha kisa bi cozum :d

7 mayıs 2020 02:17

4. Anonim 1. Çok teşekkür ederim cevabin için. Peki Okundu bilgisini açtıktan sonra okuduğum anlaşılır mı yoksa okunmamış gibi mi kalıyor?

7 mayıs 2020 02:21

5. Ekrana wp widget'ı ekleyince tüm mesajları rahatça okursunuz.

7 mayıs 2020 02:24

6. Anonim 2 onu biliyorum ama mesaj çok uzundu sanırım çok az bir kısmını görebildim. Okundu bilgisini, son görülmeyi kapatmak istemiyorum rehberdeki diğer kisilere ama bir kişinin attığı mesajı okuduğumu bilmesini de istemiyorum. Hem karnım doysun hem pastam dursun misali bir istek oldu ama. :))

7 mayıs 2020 02:24

7. Teşekkür ederim anonim 4 ❤

7 mayıs 2020 02:26

8. Anonim 1 gibi yapıyorum ben de ama mesaju okuduktan sonra çıkıp neti açtığınızda görüldü oluyor interneti açmamak lazım

7 mayıs 2020 05:07

9. suslum benim dedigim seyle yani onizlemeyi kilitli olmayan ekrana acinca butun mesajlari okuyabiliyosun.eger cok uzunsa ustune basili tutuyorum mesajin yani wp girmeden cevap yazicakmjssin gibi full mesaj gozukuyo.

7 mayıs 2020 12:22