whatsapptan nude atmak guvenli mi?

yaptık bir mallık kızlar istediğiniz kadar sövün hak ettim. tek sorum wpden attığım nudeu kaydedebilir mi bi şekilde telefonuna çünkü baya güvenli gibi geldi ss falan alınamıyor

1. En kötü başka telefonla çeker yani. %100 güvenilir nude atmak diye bir şey yok

14 haziran 2023 11:24

2. mesajı silseniz de iphonelarda sanırım kaydedilebiliyor, tek açılır fotolarda uygulama ss almaya izin vermiyor ama yine de başka telle de çekebilir. ki whatsapp uygulamaları da var silinen mesajı da gösteren. uzun lafın kısası her engelin bir aşımı vardır. kişiye güvenmiyorsanız atmayın.

14 haziran 2023 11:26

3. he ille de atcam diyorsanız yüzünüz, kişisel özellikleriniz doğum lekesi dövme sık kullandığınız takı vs. görünmemesine dikkat edin.

14 haziran 2023 11:28

4. Galeriye direkt kaydediliyor mu zaten, benim galeriye düşüyor.

14 haziran 2023 11:31

5. güya 10 saniyede silinen snapchat'te bile foto kaydetmenin onlarca farklı yöntemi varken wp'de haydi haydi vardır

14 haziran 2023 11:32

6. bu arada tek seferlik açılan foto şeklinde attım sohbette tutulanlardan değil:(

14 haziran 2023 11:34

7. Hala şu a2 gibi amiplerin yazdığını beğenenler var. Komik desen komik değil, zekice desen o da yok. Bi tane tutan kalıp görmüşler beğeni alacağım diye çırpınıyorlar. Lütfen şikayet edin de azalarak bitsinler

14 haziran 2023 11:49

8. Ben wp kullanılmıyorum gibi bir şey. Telefonda var ama bildirimler kapalı ayda bir girip bakarım mesaj var mı diye. Sanırım telegram özellikleri gelmiş. Telegram wptan daha güvenli, orada bile yöntemleri var.

14 haziran 2023 12:01

9. İsterse 10 yıllık olsun erkekler nude görüntüleri paylaşıyor. Telegramda olmasa da kendi aralarında arkadaş muhabbetine birbirlerine gösteriyorlar. Kaç defa şahit oldum ya, tiksinirsiniz o derece. Yapmayın anam yapmayın.

14 haziran 2023 12:31

10. Evet ss çok safsın. Şu an yine soru-cevap kısmında "fotoğraflarıyla tehdit edilenler nasıl başa çıktınız?" Gibi bir soru var gidin bakın bakalım kaç yıllık ilişkisi varmış oradaki mağdurların da. Zaten buna gelene kadar onlarca böyle soru açıldı. Çok da sevseniz, şu an hayatınızın her şeyi de olsa, dünya iyisi de olsa ayrılırken de ği şe bi lir. Bu iki kere iki dört. Allah aşkına insanlar anne babalarından bile kazık yiyebiliyorlar. Sevmeyin ya da güvenmeyin demiyoruz ama bu nasıl bir cesaret benim aklım almıyor. Nude göndermediniz diye sevgisi mi azalacak? ilişkinize zarar mı gelecek? Ne olacak yani cidden bunun mantığını anlamıyorum. Hep söylüyorum zaten sizi düşünen birisi olsa sizden bunu istemez. Hani kendisi yaymaz ama bir şekilde birinin eline geçer, hacklenir bir şey olur yani niye böyle bir riske girilsin?

14 haziran 2023 12:52