whatsapptan tanımadığım biri mesaj atmış?

biri bana mesaj atmış ben x nasılsın diye. bir de şey yazmış sen şimdi benim numaramı nerden buldun diyceksin. ben mesajı görünce yoo demeyeceğim yazıp engelleyecektim. fakat şu an tırnaklarımı kemiriyorum meraktan kim bu nerden bulmuş benim numaramı diye. iş için bir sürü insanla konuşmam gerekiyor maillerimde imzamda da telefon numaram var ama isim tanıdık değil. alacağım cevap yüzünden hem birilerinin hem kendimin tadını çok fena kaçıracağım diye soramıyorum. hiçbir şey yazmadan engelleyeyim mi, yoksa sorayım mı nasıl bulmuş numaramı diye? siz olsanız böyle bir mesaj aldığınızda ne yapardınız?

1. Bana da böyle bir mesaj gelmişti. Bilmiyorum aynı kişi mi ama kendi adını yazıp nasılsın demişti, direkt tersledim engelledim.

25 mayıs 2021 20:20

2. ben kim olduğunu sorardım valla süslü  ondan sonrasinda baktim sinir bozucu biri ya da tanimiyorum engellerdim :d

25 mayıs 2021 20:22

3. Ben olsam sorardım. Bana sormadan numaramı kim vermiş diye merak ederdim. O insanın hayatım hakkında sınırlarını tekrar gözden geçirmem gerekir çünkü.

25 mayıs 2021 20:23

4. Süslüler arkadaşlarım falan değil de beni baş göz etmek isteyen annemin yalakası akrabalarım vermiş olabilir. Bunu öğrendikten sonra büyük kavga çıkarırım evde o yüzden sormasam mı bilemedim. İşin kötüsü annem de ne var iyiliğini istiyorlar der. Olan gene benim sinirlerime olacak ama Gene de meraktan ölmeden sorayım bari :(

25 mayıs 2021 20:29

5. az önce instagram'dan tanımadığım biri "merhaba x nasılsın umarım iyisindir yazdı. "iyiyim teşekkürler siz? kusura bakmayın tanıyamadım" yazınca da bayağı uzun bir şekilde acil görüntülü görüşmemiz gerektğini elinde evimde çekilmiş fotoğraflarım olduğunu uzun süredir tanıştığımızı ve görüntülü görüşmede kendisini ve fotoğrafları göstereceğini çok önemli olduğunu söyledi. ilgilenmediğimi söyledim ısrar etti.

50 kişinin takip ettiği 500 kişiyi takip eden bir hesap, isim soyisim asla tanıdık değil ve ortak takipçimiz de yok. numaramı almaya çalışan salağın teki ve tadımı kaçırmasına izin veremem hiç. hiç merak etmiyorum.

25 mayıs 2021 20:29

6. a6 instagramdan yazanlara zaten bir şey yapmıyorum orda zaten kişisel bilgim yok ulaşabilecekleri. Bu kişi numaramı bulmuş nerden bulmuşsa. Dümdüz başka bir şey yazmadan numaramı nerden buldun yazdım.

25 mayıs 2021 20:38

7. süslü merak ettim günceller misin ne dedi

25 mayıs 2021 20:44

8. Bilerek yem atıyor konusmak icin siz de ne diye yazıyorsunuz anlamadim. Tanimadigi insana en fazla sosyal medyadan yazabilir ya da ortak arkadas varsa ona haber verir eger hic tanisilmiyorsa

25 mayıs 2021 20:47

9. Annemin eski komşusu ile kızının adını verdi. Ben de tanımıyorum onları diye engelledim. Sebebi buydu süslü. Tam tahmin ettiğim gibi Annem gene beni baş göz etmeye çalışmış.

25 mayıs 2021 20:57

10. anladım süslü sağ ol merak etmiştim sadece boş boş