wilkinson pomat ne kadar sürede geçirir ?

uyuz için sabah wilkinson sürdüm ama kokusu çok kötü, 3 gün dayanabilieceğimi sanmıyorum. şimdiden kaşıntı hafifledi aslında. akşama ya da yarın sabaha banyo yapıp metrin tarzı losyon sürsem olur mu

1. Riske atma bence, üç günde geçiriyor

5 haziran 2022 20:24

2. 1 hafta sonra tekrar de kontrole gidin.direncli olabiliyor.tedavi farklı olabiliyor.

5 haziran 2022 20:28

3. Evet A1 süslü ama daha ilk gün bile çok zorken nasıl 2.5 gün daha dayanabilirim bilmiyorum. Evde metrin var akşam ya da yarın sabah yıkanıp metrin mi sürsem?

A2 anlamadım ne dediğinizi. Metrini mi bir hafta sonra süreyim 1 daha.

5 haziran 2022 20:37

4. Teşekkürler cevap verenlere bu arada

5 haziran 2022 20:37

5. Ayy berbat bir süreç. Geçmiş olsun. Boşluk kalmadan uyguluyorsunuz, nevresim ler batıyor... Duş almak yok ve 3 gün. Sonrasinda 1 hafta sonra kontrol demiş. Evet.

5 haziran 2022 20:38

6. Suslu nasi uyuz oldun:(

5 haziran 2022 20:41

7. Uyuz çok yaygınlaştı diyorlar gerçekten nereden kaptınız süslü kapmamak için ne yapmak lazım çok zor:(

5 haziran 2022 20:50

8. Süslüler bilmiyorum ki nereden kaptığımı. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

5 haziran 2022 21:12

9. Bu ilacın 3 gün üst üste sürülmesi gerektiğini biliyorum ama sürebileceğimi düşünemiyorum ilk günden çok zorlandım ben ya. Bir de genelde bu tarz ilaçları garanti olsun diye bir hafta sonra vs diyorlar ya. Ben de o yüzden dedim acaba ilk gün etkili de sonraki günler biraz tedbir gibi mi? Çünkü yemek bile yiyemedim ilacın pisliği yüzünden. Bir de evde metrin var yıkanıp metrin sürsem olur mu diye şey etmiştim.

5 haziran 2022 21:15

10. Toplu taşıma, kabinde kıyafet denememeye çalışmak evi sık süpürüp sirkeli su ile yıkamak çözüm olabilir diye duydum süslüler. Mülteciler yüzünden salgın artmış diyorlar.

5 haziran 2022 21:16