1. Yüksek lisans yaparken hatta doktora yaparken bile gidilebilir ama akademik personel olarak üniversitede görev yaparken giderseniz maaşınız ödenmiyor diye biliyorum
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
yüksek lisans ve erasmus hakkında?
kızlar ben lisanstayken erasmusa gitmedim ve köpek gibi pişmanım. bu dönem inşallah yüksek lisansa başlamak istiyorum. yüksek lisansta erasmusa gidebiliyor muyuz? bahar döneminde başlayacağım için sınav olduğu zaman ortalamam çıkmamış oalcak bu sorun olur mu? birde tez döneminde gidebiliyor muyuz? bilen birisi beni de aydınlatırsa çok çok sevinirim :)
| cilt tipi: | normal |
| saç rengi: | kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
2. ben lisansta yaptım ama yl dönemi yapan iki kişiyi hatırlıyorum. birisi tez dönemi diğeri tezsiz olarak yapıyordu.
| göz rengi: | koyu kahverengi |
| yaş: | 30 |
| cilt alt tonu: | nötr |
| saç rengi: | koyu kestane |
- şikayet et
3. not ortalaması problem değil zaten lisansta da fazlasıyla yüksekti yine çalışırım.ama ben başvuru yapacağımda ortalamam çıkmamış olcak. şubatta başlayacağım sınav ise martta.
| cilt tipi: | normal |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | evet |
- şikayet et
4. Yüksek lisansta ve tez döneminde gidebilirsiniz. Tez döneminde ikinci dönem gitmenizi tavsiye etmem çünkü üniversitemize gelen öğrenciler tez stresi yüzünden çok zorluk yaşıyor, ülkemizden gidenler "keşke ilk dönem gitseydik." diyor.bahar döneminde başlayacaksanız okuldan okula değişmekle birlikte ilk dönem not ortalamasını kullanarak güz döneminde erasmus başvurusu alınıyorsa başvurabilirsiniz diye biliyorum. Yüksek lisans için başvuracağınız enstitüye sormakta fayda var.
sheme
5. En az bir dönem okulda okumalısınız