yüzüm sürekli ölü deri atıyor

merhaba süslüler. ben yağlı citli bir süslüyüm. peelingi haftada bir kere pazar günleri uyguluyorum. pazartesi, salı, çarşambaları gayet kullandığım ürünler pürüzsüzce cildime oturuyor. ama çarşambadan itibaren diğer günler yüzümde ölü deriler oluşuyor ve zaten mat bitişli fondöten kullandığım için iyice kabuk kabuk bi görüntü oluşuyor. aslında bunun çözümü tahminen çarşamba günüde peeling yapmaktan geçiyor. ama ben peelingi şuan haftada iki kere uygulamak istemiyorum. nemlendirmekte belli bir derece kurtarabiliyor o görüntüyü. ne yapmam gerekiyor, önerileriniz neler?

1. çarşamba kese yapın. ben hic peeling ürünü kullanmıyorum kimyasal olduğu için . yüzü zımparalamaya soymaya gerek yok. kabak lifi tavsiye ederim. çizmemeye özenin lif yumuşayana kadar yuzunuzu

20 mart 2016 20:25

2. koza ipek kese yapabilirsiniz (ince keselerden). kuru ciltler için bile hafta 2 kez peeling yapılabilir deniliyor. yağlı cilde de bence yapılabilir. ince parçacıklı ürünler seçerek. ama tabi yapmak istemiyorsanız, temizleme özellikli yıkanan maskeler kullanabilirsiniz. veya soyulan maskelerden. bence önemli olan hafif bir ürün seçmekten ve çok bastırmadan hafifçe uygulamaktan geçiyor.

20 mart 2016 20:34

3. bu koza ipek keseleri nerden bulabilirim gratis, watsonsta var mı acaba?

(yazar: derinbg )

20 mart 2016 20:44 20 mart 2016 20:45

4. Derini inceltmemeni öneririm ben de çok fazla ölü deri atan bi cilde sahibim bir de sivilce tedavim başladı ki paralel evrende yılan mıydım diye düşünmeye başlıcam . Fito krem sür en azından haftada bir cilt inceldikçe lekeye yatkınlığı artıyor malesef. Şu konkav süngerler çok nazik twmizlşyoe4 gerçekten

20 mart 2016 21:19

5. Konjac süngerler :)

20 mart 2016 21:19

6. bana arkadaşım bursa'dan getirmişti. ama burada gratis ve watsons'larda satıldığını okumuştum.

20 mart 2016 21:53

7. Ben de konjac süngeri tavsiye edeceğim. Birkaç aydır kullanıyorum sabah akşam hem yüzümü yıkarken hem de duralarken kullanıyorum ve ölü deri sorunu ortadan kalktı.

20 mart 2016 22:07

8. Ben de konjac süngeri öneririm. Ben gratiste satılanını sadece akşamları kullanıyorum haftada iki kez yaptığım peelingi 2-3 haftada 1'e düşürdüm.

21 mart 2016 14:56

9. herkese cevapları için teşekkürler. iyiki varsınız. :)

23 mart 2016 22:10