yüz temizleme cihazıyla mastürbasyon yapan var mı?

soru başlıkta dleşslfkgmmghm şimdi bi süslü var o gelicek ve titreşimli diş fırçasıyla mastürbasyon yapan kızın videosunu atıcak buraya. kokusunu aldım resmen. bu arada şu foreoya benzeyen cihazlardan bahsediyorum

1. Ben yapıyorum teklemeden dümdüz ve sert titrediği mod çok iyi oluyor :d

7 nisan 2021 18:46

2. son zamanlarda buna sardım ben aşırı hoşuma gidiyor ama orgazm hissi her zaman kuvvetli olmuyor

7 nisan 2021 21:13

3. cihazı streçe sarıp çamaşır üstünden yapabilirsiniz

7 nisan 2021 21:21

4. A8 dis fircasi onerin var mi? :d

7 nisan 2021 21:24

5. durex intense delight bullet. elektrikli diş fırçasından ve birçok yüz temizleme cihazından daha ucuz ve amaca yönelik.

8 nisan 2021 00:24

6. @a8 okurken samantha jones canlandı gözümde. bir bölümde o da bütün masaj aletlerini değerlendiriyordu :D

8 nisan 2021 10:41

7. a13..... bambaska bir sey o........

8 nisan 2021 13:07

8. Ahahahsha seviyorum bu siteyi ya :d ben yüz temizleme cihazını pek sevmedim süslü belki becerememiş olabilirim. Masaj aletini de tavsiye etmem çünkü sonrasında uyuşuk gibi kötü bi his bırakıyo

8 nisan 2021 15:49

9. Kızlar ben duş başlığını bir türlü beceremiyorum , üşüdüğümle kalıyorum skskdn siz nasıl bu kadar zevk alabiliyorsunuz yaa

8 nisan 2021 16:27

10. a11 ne demek istediğinizi anlayamadım, ailenizin tüm bireyleri odanızın her yanını fbi gibi talan mı ediyor:) bir kalem kutusuna koyarsınız, bir yere saklarsınız, ne bileyim bu açıdan düşünmemiştim:)

8 nisan 2021 18:31