yıllardır ne yapsanız da unutamadığınız biri var mı? neden unutamadınız sizce? ne yapmalıyız unutmak için?

1. var tabi, birçok insanın vardır. bence asla unutulmuyor. sadece düşündüğünde hissettiğin duyguları kanıksayıp alışıyorsun. aklına gelmesi gayet normal ama şöyle düşün, her gün milyonlarca düşüncen var ve o bunlardan sadece biri. aklına geldiğinde düşüncelerini başka bir şeye yönlendirip dikkatini dağıtmaya çalış. zamanla daha az düşüneceksin.

27 mart 2021 21:13

2. Süslü 7 yıl oldu onun ekşi sözlükte yazdıklarına kadar bakmadan edemiyorum gün içinde birçok şey düşünüyorum evet ama onu düşünmediğim gün olmuyor hiç

27 mart 2021 21:19

3. Evet var, çocukluk aşkım olur kendisi. Unutulmuyor arkadaşlar boşuna çabalamayın..

27 mart 2021 21:22

4. a3 hayır o dediğin süslü değilim. o olay neydi hiç bilmiyorum ama bizim ilişkimiz ben 18ken başlamıştı 3 yıl sevgili olduk sonra ayrıldık. 7 yıldır ayrıyız ve ben 7 yıldır unutamıyorum olayım çok kısa ve öz.

27 mart 2021 21:48

5. Ara sıra aklınıza gelmesi normal ama 7 yıldır aklınıza gelmediği bir gün olmaması pek normal değil gibi. Takıntı haline gelmiş sanki, bence stalklamaktan vazgeçin, ne zaman ki stalklamayı bıraktım kurtuldum artık ayda yılda bir aklıma geliyor, stalklamıyorum ama aklıma gelse bile

27 mart 2021 21:51

6. Yarim kalan hikayeler unutulmuyor. Bir iliskiyi yasayip tuketip ayrildigimda kolayca unuttum. Ama bir sekilde o kisi ben istemeden hayatimdan ciktiysa unutmak cok daha zor oldu. Daha yasayacagimiz seyler vardi gibi geliyordu. Bir tane eski sevgilimi bu sebepten unutamadim. Asla sevgi ve ozlem beslemiyorum, zaten mutsuzduk ama cogu sey yarim kaldi. yillar gecti, mutlu bir evlilik yaptim. Ama hala zaman zaman aklima gelir onunla devam etseydik nasil bir hayatim olurdu diye. O da beni unutamadi ve yillarca aradi sordu. Sevgiden veya takintidan ziyade beynimizde ucu acik kalmis tamamlanmamis baglarin daha cok yer etmesi bence.

27 mart 2021 22:23

7. 8 sene oldu unutamadım. 30 yaşıma geldim hala ondan başkasını gözüm görmüyo, kalbim almıyo. Soru sahibi süslüm sen ben misin acaba

27 mart 2021 23:59

8. Allahını seven şuraya bi formül yazsın unutmak için. Bende olsa seve seve söylerim ama yok işte halim bu

28 mart 2021 01:26

9. Formülü söylüyorum: takıntıyla okb ile ilgili ne bulursanız okuyorsunuz. İnternette bilgi dolu. Okudukça ufkunuz açılıyor ve neden beyninizin orda saplanıp kaldığını anlıyorsunuz. Yada terapi de alabilirsiniz ama ben verim alamadım bundan. Türkiyede iyi terapist bulmak zor. Ben de 5 yıl birini unutamamıştım da ordan biliyorum. Kesinlikle sağlıklı bi olay değil bu. Psikolojimi iyileştirince geçti.

28 mart 2021 13:22

10. Benim yok. Beni üzen defolsun gitsin, yallah. Biri için üzülme sürem maksimum 2 gün alıyor. Ayrıldık cocuk hala sacma sapan derbeder şarkılar paylasiyor LOL

28 mart 2021 15:39