yağ oranımı kardiyosuz düşürebilir miyim (kasım var) ?

zaten kassız bir insan değildim, karantinada da çalıştım ve şu an baktığımda belli belirsiz görebiliyorum karın kaslarımı artık. ki biraz göbeğim bile var, ona rağmen gözüküyor yine biraz. hep çalışıyorum ama artık anladım ki suç kasın değil, bu üstteki yağ tabakasını inceltmem gerekiyor, kasım yeterli hatta belki fazla bile. kardiyo yapmayı hem sevmiyorum hem de şu anda zaten yapamam dışarda. ful protein ağırlıklı mı beslenmeliyim, az mı yemeliyim, zayıflamaktan ziyade yağ yakımı için öneriniz var mı? sadece ishal etmeye yaramayan, çalıştığını düşündüğünüz tariflere de açığım.

1. Sağ ol

15 mayıs 2020 23:04

2. Tamamen aynı durumdayım sadece abs çalışıyorum karnımı içime çektiğimde kaslar aşırı belli oluyor tek sorun göbekteki yağ oranım

15 mayıs 2020 23:05

3. Evet süslü. Spor yapan bi arkadaş kasların gözükmeye başlamışsa artık yağ yakman lazım zaten dedi. Biliyorum yağın nasıl yakıldığını ama şu an hem pek elimde değil hem de normalde vücudum hiç müsait değil bu egzersizlere. Tam ağırlık insanıyım kardiyo çok zorluyor. Yapıyorum, sürdüremiyorum yine başa dönüyor. Diyet tavsiyesi arıyorum bu yüzden artık. Sürekli yapabileceğim bir şey olması açısından. Squat gibi hem nabzı hızlandıran hem de tam kardiyo gibi olmayan hareketler de olabilir.

15 mayıs 2020 23:10

4. O kadar aynıyız ki süslümm kardiyo beni sıkıyor bir de genelde uzun süreler yapmak gerekiyor çok bunalıyorum şahsen. Sadece diyetle ve abs çalışarak yağ yakılır mı ben de çok merak ediyorum ama internette pek bir şey bulamadım. Keşke bilgisi olan biri buraya yazsa🥺🙏🏼

15 mayıs 2020 23:27

5. keto diyete bakabilirsin süslü oturduğum yerden inceliyorum

15 mayıs 2020 23:36

6. Hahhh soruyu açan süslü ağzın bal yesin göbeğinde baya kasları olan ama üstündeki yağdan ötürü hiçbir şeyi görünmeyen bi süslü olarak takipliyorum.

16 mayıs 2020 00:29

7. Low carb diyeti. Araştırın derim

16 mayıs 2020 01:52

8. low carb +1 bir de paketli gıdaları tamamen kesmek.

16 mayıs 2020 01:53

9. Süslü Senin çözümün if. Dönüşümlü omad. Kesinlikle en etkili ve en sağlıklı yol. Ekmek makrna bulgur tipi karbı da kes. Bakliyat en temizi.

16 mayıs 2020 10:10