yaşadığımız toplum/ülke hassas/duyarlı insanlar için dehşet verici bir yer değil mi sizce de?

siz ne düşünüyorsunuz?

1. Kesinlikle öyle. Şu soru cevapta bile birçok kişi karşısındakini tanımadan, ne yaşadığını bilemeden gereksiz yere aşırı kaba yorumlar yapıyor. Empati yoksunluğu korkutucu bir seviyede

28 kasım 2022 19:05

2. Evet çünkü herkes okul bitirse de eğitim düzeyi çok çok düşük; empati ve saygıdan yoksun çoğu insan. Çoğu kişi kendi bencilliği ve egosu için çok basit şeylerde karşıdakilere zarar veriyor çünkü kendisi de zarar görüyor. Son derece vahşi bir toplumdayız, psikolojik anlamda sağlam olmayan maalesef hasar alıyor. Ben şahsen insanlardan uzak duruyorum bu da bir hasar örneğin.

28 kasım 2022 19:07

3. A4 nolur arkadaşım ol HAHAHAHAHHAHAHAHA

28 kasım 2022 19:13

4. A3 süslü dkxkd onlar çok başka bir seviyede ya:d

A4 minicik hayatını bu kadar genellemesen mi acaba? Bir de arkadaşım ol yazmışlar lol arkadaşlık kriterleriniz yerlerde:d

28 kasım 2022 19:19

5. Anonim4 buraya yazma amacın tam olarak neydi? Hakaret edip dakga geçmek miydi? Çünkü toplumsal olarak bir çıkarım yapmamışsın direkt soru sahibi ve soruya cevap verenlere saldırmaya gelmişsiniz gibi gözüküyor buradan.

28 kasım 2022 19:28

6. A4 ne zaman salarsın beni acaba?:( Sen mi yapsan o dediğini, uğraş olur hem senin için de ne dersin?:)

28 kasım 2022 19:29

7. Ss gibi duyarcılarcılardan gına geldi artık

28 kasım 2022 20:28

8. Evet bu kadar kalas ve hırto arasında çok zorlanıyorum ben de.

29 kasım 2022 17:31