yabancı ya da türk uzun boylu ve kilolu l xl giyen influencer önerisi olan var mı?

kızlar logan rae hill'i takip ediyorum ben o sanırım m beden ve boyu çok uzun değil. sanırım bizim ülkemizde çok yok ama stil ilhamı için önereceğiniz isimler var mı bu bedenlerde? not: l beden bence kilolu değil ama influencerlar genelde en fazla m oluyor o yüzden böyle dedim lütfen kırılmayın

1. @gracesurguy

@bethanhlivingstonee

@kelsieborder

Türk yok maalesef süslü büyük beden model bir kız vardı o da zayıflamış :d

15 temmuz 2023 22:16

2. teşekkürler süslü ilkini beğendimonu takip edince önerilerde de çıktı1 2 kişi. o dediğin zayıflayan kız kimm merak ettim

15 temmuz 2023 22:27

3. Rica ederim süslü adını hatırlayamadım bir türlü bulursam yazarım

15 temmuz 2023 22:45

4. Hatırladım sonunda süslü elif hazal tan

16 temmuz 2023 00:59

5. benim de aklıma o geldüi süslü ama kızın tarzını çok alaturka buluyorum ben ya. maşallah azmine çok güzel oldu ama tarzı özellikle yeni tarzı hiççç hitap etmiyor bana.

16 temmuz 2023 01:47

6. Kilolu değil ama çok uzun ve kalıplı olduğu için belki dilge baylan l giyiyor olabilir diye düşündüm. Çok farklı bir stili yok ama belki günlük giyim için yardımcı olur.

16 temmuz 2023 03:24

7. Türklerde kilosunu kabul etmeme var malesef ss 80 kilo kızlar belinin 60 cm olduğunu iddia edip s bedene sığmaya çalışıyo shsjjdj o yüzden xl giyiyorum diyeni zor bulursun

16 temmuz 2023 12:46

8. Evet evet tarzını ben de beğenmiyorum hiç ama çok güzel olmuş vallahi

16 temmuz 2023 13:35

9. a3 aa evet süslüm biliyorum onu tatlı biri ama o giyim influencerı değil ya tarzı yok normal hepimiz gibi giyiniyor. ya kızlar yabancılarda karşıma çıkınca fark ettim kilolu olunca çirkin giyinmek zorunda değilim. şu an diyet sürecindeyim iyi de gidiyor ama kendi algımı kırmak istedim kilolular da güzel giyinebilir diye. ama bizde yok yani öyle stil influencerı olan. melis deniz var ama çok dekolte giyiyor onu kendi hayatıma adapte edemem maalesef.

16 temmuz 2023 14:40