yakışıklı erkek sorusundan geliyorum erkek görebilen, tanışan var mı yoksa ben mi çok kısmetsizim?

32 yaşındayım maddi, dış görünüş ve karakter bakımından bana denk erkek göremiyorum bile sosyalim sadece giyimde dekolte giymeyi sevmiyorum bakımlıyım bir de alkol sigara vs. kullanmıyorum yani sadece bu sosyal ortamlara girmiyorum ama yaşıtlarımın çoğu evli nişanlı ya da sevgilisi var maaşım 18 bin civarında haliyle 10 bin alan öğretmen istemiyorum yani bilemiyorum süslüler var mı benim gibi olan bence ülkede yakışıklı ve maddi durumu iyi erkek kıtlığı var görücü usulü tanıştığım birkaç adam da 1.aydan cinsellik konusu açınca görüşmeyi kestim önerileriniz tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim

1. 28 yaşında öğretmenim ben de. Evet yaşıtımız erkekler çoğunlukla evli nişanlı ve ilişkisi var. Ancak 1. Ayda cinselliğe neden karşısınız? 32 yaşındasınız kaybedecek zamanınız yok. Görücü usulü mantıklı olan 1 ay kadar konuşabildiğim biriyle ben de cinselliği merak ederim sonra hayal kırıklıkığı yaşamamk için. Hatta bazen flörtleşirken bile cinsellik nasıl olur ten uyumu penisi vs merak ediyorum sonuçta 19 yaşında değilim kadın erkek ilişkilerini yeni tecrübe etmiyorum. Anlaşabiliyorsam cinsellik üstünde de isteklerim olur.

11 ağustos 2022 17:35

2. Biraz sıkıcısınız gibi geldi bana. Cinsellikten  kaçıyorsunuz, olayın dekolte olduğunu sanıyorsunuz(dekolte sevmiyorum ne alaka çünkü), alkol sigara yok falan filan... tek amacınız size uygun bir maaşı olan erkekle evleneyim geçeyim gibi bir düşünce tarzınız var ama hayat bu kadar basit değil ki. Açın biraz kendinizi.

11 ağustos 2022 18:01

3. sorunun cevabı bence soruda gizli

11 ağustos 2022 18:01

4. sizin de dediğiniz gibi, sizin kafanızdaki erkekler çokttan kapıldı çünkü. geriye kalanlar da size bakmaz.

11 ağustos 2022 18:11

5. Cevaplara baktım da herkes 1. ayda cinsellik yaşayacak diye bir şey yok ki oradan sıkıcılığa bağlamışsınız hemen. Ben sadece maaş kısmına takıldım. Yani şu şu mesleklerden istemiyorum diyebilirsiniz de biraz işin maddi kısmına çok takılmışsınız gibi geldi bana.

Ayrıca bu ülkede 30 yaş üstü yakışıklı ve aklı başında bekar erkek olduğuna dair inancım sıfır maalesef.

11 ağustos 2022 18:11

6. Süslü ben sizin muhafazakar olduğunuzu düşündüm öyleyse niye o şekilde yazmadınız ki? Hani dekolte giymiyorum,alkol kullanmıyorum bir kişiyi tanımlayan özellikler değil ki kültürlü müsünüz mesela? Eğitiminiz nasıl? Hobileriniz neler bunlar yok. Yazmamışsınız ona göre öneri verelim.

Bir kız vardı yok ben bara gitmem gece gezmem yok çok söyleyim diyordu sanki bu onu değerli yapıyormuş gibi ve muhafazakar biri değildi. Evlendi boşandı bir baktık sürekli alkol,bar storyleri. Demek ki istiyormus evlenemem diye heralde bastırmış. O örneği hatırladığım için yazdım ss .

11 ağustos 2022 18:16

7. a1 evlenmeden cinsellik istemiyorum zaman vs. ne alaka herkesin kendine göre kişiliği, karakteri ve değerleri var diğer süslüler sıkıcı birisi değilim bence kültürlüyüm kitap okumayı dizi film izlemeyi severim

11 ağustos 2022 18:19

8. a7 doktor değilim 9 yıldır iş hayatındayım mühendisim tabi ki maaş olarak benden yüksek birisini istiyorum ki standartlarımız düşmesin

11 ağustos 2022 18:21

9. Arkadaşlar 32 yaşında kadınla ilgilenecek adam nerdeyse 35-40 yaş bandındadır bu adam hem bekar olacak hem alkol almayacak hem de evlenmeden cinsellik yaşamayacak gözünüzde nasıl bir profil canlandı? Özür dilerim de gayeeet sıkıcı. Hayatın gerçekleri insanlar artık evde sarma saran börek yapan birini istemiyor. Kafa dengi eğlenceli olmayan, sevişmeyen biriyle evlenecek adamlar zaten annesinin bulduğu 22 yaşında gözü açılmamışz ünivden yeni mezun olmuş manipülasyona müsait biriyle evlenir. Bu yaşa kadar bekar kalan adam ne istediğini bilen, eğlenen, yiyen içen, gezen, sevişen adamdır. Ee siz adamla içmezseniz, gezmezseniz sevişmezseniz sizin iş yerindeki arkadaşından ne farkınız kaldı?

11 ağustos 2022 18:23

10. Anlaşabildiğim, sohbeti saran, hoşlandığım adamla Konuyu 2-3  ayda cinselliğe getiririm. 6-7 ay sonra erken boşalma, küçük penis, uyumsuz cinsellik gibi sorunlarla karşılaşıp vakşt kaybedemem. Daha kötü ihtimalle evlenip ilk gece şok yaşayamam. Birliktelikte cinsellik %60 önemli. Hele 30 yaşındaysam benim için 3 ay bile önemlidir. Üzgünüm ama cinsellik tutku arzu olmadan sohbet muhabbet edeceksek yeterince arkadaşım var onlardan biriyle evlenirim.

11 ağustos 2022 18:29