yakışıklı mı karizmatik/çekici erkek mi?

hangisi size uygun? yüzü çok yakışıklı olan bir erkeği mi yoksa yakışıklı denmeyecek ama karizmatik ve çekici gelen bir erkeği mi tercih edersiniz kızlar?

1. Karizmatik/çekici benim için. Assiri yakışıklı da olsa bir yerden sonra alisiliyor ona ama çekim hep devam ediyor <3

20 mayıs 2020 15:52

2. karizmatik kesinlikle

20 mayıs 2020 15:54

3. Karizmatik ya yerim <3

20 mayıs 2020 15:54

4. karizmatik, çekiciii. şöyle kirli sakallı, hafiften kusurlu, ses tonu da şöyle güzel olursa. ımyeh

20 mayıs 2020 15:56

5. Nefes alsın yeter

20 mayıs 2020 16:36

6. .. fark etmez.

20 mayıs 2020 16:40

7. herkes de karizmatikçiymiş ya:d peki kızlar yakışıklı olmayan ama çok karizmatik düşüyorum dediğiniz kim var ünlü erkeklerden merak ettim

son anonim bence çok var. bakıyosun çook yakışıklı suratı ama bir şeyler eksik çekici değil karizmatik değil hani.

20 mayıs 2020 16:41

8. Shah rukh Khan yakışıklı değil, kolum kadar burnu var ama seksi. özellikle ses tonu falan birleşince çok hoş oldu ama yaşının da etkisi var. 50+ haline bakın. :d

20 mayıs 2020 17:41

9. Libidosu yuksek olan.

20 mayıs 2020 22:08

10. Karizmatik tabi ki yakışıklı kısmı opsiyonel benim için :D rahmetli alan rickman'a katılıyorum bir de lupin'ciğimi eklemek istiyorum. Bir de tabi all time favorite andrew scott benim için <3

21 mayıs 2020 01:20