yakın arkadaşıma naber nasılsın dedim trip yedim? sinirlerim bozuldu? abartıyor muyum sizce?

naber nasılsın napiyorsun dedim kız bildiğiniz tersleyip trip attı ya. önceden hiç böyle davranmamıştı bana. dinleniyorum dedi ben de yemek yiyorum dedim ve ne yaptığımdan bahsettim. sonra da bu anlattıklarının bana katkısı nedir dedi ben de bu dediğine şaşırdım bir şey diyemedim. sonra da boş muhabbet sevmiyorum daha önce söylemiştim böyle konusacaksan hiç yazma daha iyi dedi ben de sinirlendim tamam yazmam bir daha dedim. cidden moralim bozuldu. hal hatır sormak suç oldu herhalde bu tavir nedir allah aşkına ya. abartıyor muyum sizce kızlar

1. Sıkılmıştır muhabbet etmekten

4 ekim 2023 12:17

2. Aşko bazen bana da geliyorlar kimseyle konuşmak bir kelime dahi etmek istemiyorum ve ters davranıyorum ama sizin açınızdan kırıcı olmuş tabi. Moralsizdiyse sonra size döner ve telafi etmeye çalışır diye düşünüyorum.

4 ekim 2023 12:19

3. bir insanın modunda olmasa bile kimseye bu şekilde davranmaya hakkı yok bence. insan olsa şu an pek konuşacak durumda değilim sonra konuşalım derdi

4 ekim 2023 12:24

4. Bu normal bir davranış değil. Sanırım sizi sevmiyor bence salın gitsin. Normali böyleyse zaten kesin bitirin arkadaşlığınızı. Böyle insanlara selam bile verilmez

4 ekim 2023 12:29

5. Konuşmak istemiyorsa cevap yazmaz ya da yorgunum sonra konuşalım galan der. Hiç yazma böyle yazıcaksan falan demesi birşeye sinirlendiğini gösteriyor. Hiç karşısındaki kişiyi sormayan hep kendinizden bahseden biri misiniz? Benim annem böyle mesela arar, nasılsın kızım bile demez o gün ne yaptıysa anlatır, bütün derdini şeyini bana kusar ben de bazen sinir oluyorum diyorum eee anne bunun bana ne katkısı var, niye aradın halimi sormayacaksan derim. Arkadaşın da birşeye sinir olmuş belli. Sadece bu konuşmayı anlatmışsın ama öncesini bilmiyoruz ki

4 ekim 2023 12:38

6. Siktir git Davaro deseydın

4 ekim 2023 12:38

7. Birşeye sinir olsa da söyleyiş tarzı hoş değil tabii, bundan sonra sizde ona göre davranın, illa ki işi düşer

4 ekim 2023 12:47

8. Saf mısın kızım abartiyor muyum diye soruyorsun bir de? Hiç mi insan ilişkin olmadı? Sicarim öyle arkadaşa olmaz olsun. Bir daha asla konuşmam. Telafisi de yok. Ne olursa olsun kimsenin kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok. Cevap verme sakın bir daha.

4 ekim 2023 12:50

9. seninle ilişkisini kesmeye çalışıyor belli ki neden zorluyorsun?

4 ekim 2023 12:57

10. demek ki sandığın kadar yakın değilmişsiniz.. ama terbiyesizce bir davranış olduğuna katılıyorum

4 ekim 2023 13:29