yamuk penis sorunsalı. lütfen dövmeyin, soruyorum?

merhaba süslüler. ayrıntı vereceğim, tamamen cinsellikle alakalı bir soru o yüzden devamını lütfen istemiyorsanız okumayın. benim bir buçuk yıllık bir ilişkim var. birlikte yaşıyoruz ve düzenli cinsel hayatımız da var. erkek arkadaşımın penisi yukarı doğru bir açıyla duruyor. umarım anlatabilmişimdir, tepeye bakıyor yani, favori pozisyonu benim üstte olduğum. soruma gelecek olursak, ayakta doggy yapamıyoruz, misyoner yapamıyoruz, o yatıyor ben ters dönüyorum falan bunlar imkansız. sürekli ama neredeyse sürekli benim üstte olduğum pozisyonda ilişkiye giriyoruz. kendisini kırmamak adına soramıyorum, sen diğer pozisyonları gerçekten yapamıyor musun diye. kendisini çok seviyorum, ama ben sekse de baya düşkün bir kadınım ve bir süre sonra sıkılıyorum bunu yaşamaktan. daha önce böyle bir problemle karşılaşan, ya da bu tarz bir ilişkiye girip yoo adam gayet istediğini yapabiliyordu diyen bir süslüm var mı? ben sonsuza kadar cow girl mü sevişeceğim :(((

1. sdjhfjks kızlar adamı seviyorum, onunla cinsellik yaşamayı da seviyorum. ama bu sonsuza kadar böyle mi devam edecek, hiç aranızda böyle biriyle ilişki yaşamış biri var mı merak ettim. belki benden daha deneyimliniz vardır, bi çözüm bulmuştur :( kdjsfk

22 şubat 2020 16:00

2. Tam şu anda dost meclisi toplandık bu konuyu tartışıyoruz. 2 eşcinsel erkek ve 1 hetero kız olarak bizce kandırılıyorsun. Acırsa bırakırız de ve dene bence :p

22 şubat 2020 18:04

3. Benim sevgilimin yamuk değil ama hafif eğimli. Her pozisyonu yapıyoruz. Hatta çoğunlukla onun efor sarf ettiği pozisyonları yapıyoruz. Bence Sevgilinizle konusun :d

22 şubat 2020 18:35

4. ahahah arkadaşlar söylüyorum tabii, ama o an hani herşey akıştayken alıyo üstüne koyuyo hiç zahmet etmiyor evet. penisiyle alakası olmadığını ilk defa şu an siz düşündürttünüz yemin ederim dkdhkf

anonim 5 erken boşalmayla ilgili bir şey demiş, bu da mantıklı geldi bazen yavaş olmamı söylüyor çünkü ben hızlanınca aşırı heyecanlanıyormuş. acaba adamın problemi erken boşalmak ve biz love seks modunda sakiin sakiiin ilerlerken ben bunu anlayamıyor muyum?

misyoneri sevmediğini söyledi bi de geçmişte adam sevmiyor diye saldım sanırım o konuyu ama sürekli üstündeyim hatta oral yaparken bile alıp üstüne koyuyor valla aydınlanmak üzereyim şu an

22 şubat 2020 19:36

5. bu arada daha saçmasını söyleyeceğim, geçmişte aseksüel olmayı deneyip becerememiş, bunu niye denedin ki diyorum o dönem öyle hissediyordum dedi. ve asla masturbasyon yapmıyor. onu da saçma buluyormuş. yav ben bu adamı seviyorum diye garip olan tüm bu özellikleri farketmedim mi acaba gerçekler günyüzüne çıkıyor

22 şubat 2020 19:38

6. son bir şey daha aklıma geldi. geçmişte biriyle bi anal seks denemesi olmuş bad tribe girdim yarıda bıraktım demişti dskjgkl allahım bu çocuk niye böyle ya ki ben tam bir azgın aygır modundayım sürekli :(( benim yaş 24 onun yaş 31 bu arada

22 şubat 2020 19:50

7. Aklıma sex education'daki adam geldi nedense asdffff ilk bölüm ilk sahne afsgshs

22 şubat 2020 19:50

8. gay olmadığına eminim çünkü bir sürü gay arkadaşımız var, bariz kadınlardan hoşlanıyor hiç birine yanladığını hissetmedim :) doggy yapmak için adamı kollarından tutup kaldırıyorum hadi manasında fskjhflk cidden garip şimdi siz garipleyince bana da daha tuhaf gelmeye başladı dskjfj

yaş farkımız dolayısıyla egosunun biraz hassas olduğunu düşünüyorum, nasıl söylesem alınıp bozulmaz acaba biraz alıngan olduğu için ben hiç ses etmedim ama yetti canıma

23 şubat 2020 01:03

9. anonim 2 çok haklısın ben hep hakimiyeti karşıya vermeyi severim ama adam hakimiyet kurmuyor ki bööyle duruyor dskjf çirkin falan değilim vallahi kendisinden önce bundan çok daha aktif bir cinsel hayatım vardı

23 şubat 2020 01:06

10. Soruyu okurken benim bacaklarım ağrıdı..

23 şubat 2020 15:13