yandan ayrılmaya alışan saçı nasıl ortadan ayırabilirim ?

saçlarımı hep yandan ayırıyorum fakat şu sıralar ortadan ayrılmış saç görüntüsü hoşuma gitmeye başladı. ortadan ayırdığımda hep sol tarafa doğru ayırdığım için sağ taraf sönük ve içe dönük gibi duruyor. nasıl alıştırabilirim saçımı ortadan ayırmaya?

1. Duşun altındayken ortadan ayırıp tara. kuruturken de ortadan ayırıp kurut.

28 mart 2021 17:51

2. Saçlarını kuruturken tam tersi yöne kurut fırçayla. Bir süre de saçlarını toplu kullanabilirsin. Gittiğim bir kuaför arada bir saçımızı farklı ayırmamız gerektiğini söylemişti. Yoksa saç kökü öyle alışıyor ve basık görünüyor

28 mart 2021 17:51

3. Yani saçın sağa doğru ayırıyorsan, öndeki tüm saçlarını yukarı ve sola doğru kurut fön çeker gibi

28 mart 2021 17:53

4. duştan sonra tarayıp ortadan ayırıyorum sonra kulak arkasına atıyorum, çalışmam gerekiyorsa da tel toka ile tutturuyorum. neredeyse 5 yıldır ortadan ayırmıyordum saçım çok inatçıydı ama böyle yapınca işe yarıyor bende.

28 mart 2021 21:39

5. Birkaç duş sonrası saçınızı ikiye ayırıp sımsıkı toplayın alışır

28 mart 2021 21:52

6. Ama süslünün derdi ayramaması değil. Ayırımca bir tarafının basık durması. Saçı bastırıp tel tokayla tutturunca o saçın ne havası kalır ki. Yanılıyor muyum

29 mart 2021 10:46