yangına ordu neden müdahale etmiyor?

yangın söndürme çalışmalarını ordu neden desteklemiyor veya neden böyle bir talimat verilmiyor?

1. neden bekçiler yerine köylü halk nobet tutuyor?

1 ağustos 2021 20:31

2. Neden 2019'dan beri elimizdeki uçakları minimum bir rakamla onarmak yerine Rus uçağı kiraladık ve 10 katı ücret ödüyoruz?

1 ağustos 2021 20:36

3. Ben de sorunun cevabını cok merak ediyorum. Bir de dün azerbaycan dan destek ekip geldi diye mamsimum 50 kişilik bir grup gosterdiler.

Bizim insan gücüne mi ihtiyacımız var. Onca asker jandarma neden seferber olmuyor. Halk zavallı taşıma suyla bi şeyler yapmaya çalışıyor.

1 ağustos 2021 20:42

4. Neden yangınlar daha yeni yeni başlamışken imar yasasını çıkardılar?

1 ağustos 2021 20:47

5. evet, tsk'nın bu gibi durumlarda müdahale etmesini engellemişler. bu kadarına da inanmakta artık gerçekten zorlanıyorum. muğla'da sanırım 63 ayrı bölgede maden arama çalışmalarına izin vermişler. yani ormanlarımızı yok eden, ve bir de imkan varken müdahale edilmesini engelleyen açık net akp iktidarı ve tayyip'tir. ben ilk pkk sabotajı üzerinde durmuştum fakat şu an kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum.

olan biten her şey çok korkunç.

1 ağustos 2021 20:47

6. Bu ülkede birilerinin talimatı olmadan kuş dahi uçamaz. Ve kimse kimse bir şey diyemiyor, kimse bir şey yapamıyor. Yandı ve kül oldu koskoca batı şeridi. Ya kıl dı yak tı rıl dı

1 ağustos 2021 20:53

7. Pkk ne gerek var bunlardan daha buyuk vatan haini var mi!

1 ağustos 2021 20:53

8. İnşallah bu zamanları tüm gerçekleriyle 6-7 yıl sonra (Max) belgesel olarak izlemek nasip olur.

1 ağustos 2021 21:57

9. (link: https://www.tsk.tr/Sayfalar?viewName=DogalAfetAramaKurtarmaTimleri Mesela) bakin böyle bir askeri birligimiz var. Peki nerde bu tabur? Köylüler kazma kürekle mucadele edeceğine boyle egitimli askerler neden sahada değil

1 ağustos 2021 22:05