yardım süslüler lütfen yav? kırmızı saç üstüne çikolata kahve?

saçım şu an baya açık kızıl. sarı üstüne yapmıştım. aka aka somon gibi bir şeye dönüyor. daha doğal kahve tonlarına dönmek istiyorum. tamamen aktıktan sonra çikolata kahve yapsam nasıl olur sizce? çok koyu kahve istemiyorum. 22 yaşında sıcak alt tonlu açık buğday tenliyim. help plsss <3

1. Bence çok güzel olur ama şöyle bir sorun yaşayabilirsiniz; saçınızın alt tonu açık olduğu için kahve boya zamanla alacalı görünmeye başlayabilir, birkaç kez rengin oturması için tekrar boyamak zorunda kalabilirsiniz.

13 mayıs 2021 15:23

2. teşekkür ederim süslü <3 yaşlı göstermez di mii. palette 3-65 ve koleston 6-70 hoşuma gitti ama

13 mayıs 2021 15:29

3. Yaşlı göstermez elbette ama söylediğiniz boyalardan palette çok koyu, koleston da bakır alt tonlu yani sarı saçın üstüne bakır tutma olasılığı var. Palette'nin üstünde çikolata kahve yazdığına bakmayın koyu kahve çıkacaktır muhtemelen.

13 mayıs 2021 15:41

4. Koleston 6.0 varmış mesela ona bir bakın isterseniz. Eğer koyu renk istiyorsanız palette güzel bir tercih olabilir.

13 mayıs 2021 15:43

5. teşekkür ederim süslüüm <3 daha önce 6.0 denemiştim ama beni bir yaşlı göstermişti aboww 3 gün dayanamadım o renge lişfgdsg lorealin efsanevi türk kahvesini düşünebilirim belki

13 mayıs 2021 15:54