yarın diyete basliyorum diyerek evdeki her seyi yemekten yavas yavas kilo almak, aylarca bu dongude takili kalmak?
kizlar ben biraz fazla kilosu olan sabit kiloda kilolu biriydim (gizlinot: 1.60 65). fakat son zamanlarda okey yarin diyete basliyorum diyerek canimin cektigi bir seyi ya da evde olan bir seyi vs. yiyorum, onu yemekle de kalmiyorum zaten diyete baslayacagim yemisken yiyeyim diyerek canim cekmemesine ragmen evdeki diger seylerden yiyorum (ailemle yasiyorum evde yapilmis tatli alinmis abur cuburlar vs. hep oluyor maalesef), birde bunlar genelde aksam yemeginden sonra oldugu icin uzun aradan sonra ilk defa yavas yavas yaglanmaya ve belli bir kilonun ustune cikmaya basladim. guzel bi kahvalti yapiyorum iste meyveli dengeli bi araogun o bu derken atiyorum aksam yemeginden sonra salonda cay kuruyemis yapilirken yarin valla baslayacagim deyip herkese eslik ediyorum, sonra gidip ayni yemisken yiyeyim diyerek baska seyler de yiyorum. saka yapmiyorum belki aylardir boyleyim her gunum tamam yarin diyerek geciyor, 1-2 hafta yapip biraksam neyse 2 gunden oteyi goremedim. psikolojik olarak da kendimi kotu hissediyorum hergun okula gidiyorum insanlar kilo aldigimin farkinda kesin ailem de farkinda ayip olur diye demiyolar kiyafetlerim bile dar olmaya basladi o bu diye dusunuyorum. bu donguyu asabilmis olaniniz var mi?