yatılı misafir sorusunu görünce aklıma geldi,benim gibi misafiri hiç sevmeyen var mı ?

gittikçe anneme benzemeye başladım idolum oldu kadın , ikimiz de misafirden nefret ederiz.

1. Çooook yakın kişiler olmadığı sürece sevmiyorum, annem de benim tam tersim uzak yakın fark etmez bayılıyor misafir ağırlamaya.

12 ekim 2021 00:22

2. Of ben de sevmem, hatta bu yuzden kotu biri miyim diye cok dusundum

12 ekim 2021 00:25

3. Anon1 sen ben misin ya

12 ekim 2021 00:26

4. Anonim 1 biz annemle o konuda fikir birliğine vardık sonunda ben senin annen gibiydim herkes gelsin isterdim küçükken.Öğrenci evinde yaşıyorum, misafir gelmesin diye bahane yalan söylemekten cehenneme gideceğim bu gidişle bir de yatılı gelmek isteyenler oluyor aman aman tansiyonum düşüyor.Yeni eve çıktım gerçekten zormuş ısrarla baş etmek, dışarda görüşelim ne bu ısrar ev ev,

12 ekim 2021 00:26

5. Anonim 3 tam da bunu düşünüyordum bu yüzden soru açtım,annem babam hariç kimse gelsin istemiyorum ben arkadaşlarım da olsa.

12 ekim 2021 00:29

6. ay oldum olası hiç sevmem. sıkıntı stres basar beni.

12 ekim 2021 00:41

7. Sadece arkadaşlarım gelsin istiyorum, akrabalarımı sevmiyorum.

12 ekim 2021 00:47

8. Akrabalarım da malum kişinin sülalesi he. O yüzden Akrabalarınızın kıymetini bilin kızlar :d

12 ekim 2021 00:47

9. Haberli geliyorsa sorun etmem, hazırlıklı olacağım için ağırlarım da ama habersiz gelip saatlerce oturan misafiri sevmiyorum.

Bir süslü de demiş nedir bu ev ev dolaşma merakları diye, süslü çok emin oldum, tamamen yiyip içip hizmet beklemek. Geçtiğimiz yaz yazlıkta tüm sülale piknik için buluştuk, birbirimizi görmüşüz beraber yiyip içmişiz, daha ne değil mi? Aradan 2-3 gün geçti patır patır bir biri geliyor, bi diğeri geliyor... görüşmekse görüştük zaten, aradan 2-3 güm geçer geçmez bir de akın akın eve istila etmek nedir? Tamamen hizmet bekliyorlar, daha biri de "Biz tokuz" demedi, hepsine hizmet ettim kafayı yiyecektim resmen

12 ekim 2021 03:31

10. kardeşim bile olsa 2 günden sonra daralıyorum. yatılı misafir gerçekten bütün düzeni bozuyor. kimse gelmesin evime diye çığlık atasım geliyor ama evimden çıkmıyo insanlar ne yazık ki.

12 ekim 2021 09:16