yatak odasi hangi cepheye bakmali?

yatak odasi icin iki secenegim var, dogu ve bati cephesi. daha once hic direkt doguya bakan bir yatak odam olmadi. aslinda sabah gunesini severim ama direkt dogu cephesi sabahlari cok mu dayanilmaz olur? siz olsaniz hangisini secerdiniz?

1. ben sabah güneşini ve sabah saatlerini öğle/akşam güneşine göre çok daha sevdiğim için ve evin en çok vakit geçirdiğim yeri oturma odası olduğu için oturma odamı doğu cephesine, yatak odamı batı cephesine yaptım. siz de buna göre karar verebilirsiniz bence. fakat eğer yatak odanız doğu cephesinde olacaksa kalın ve ışık geçirmeyen perdelere ihtiyacınız olacak.

24 kasım 2019 20:20

2. Tesekkurler suslu cevabiniz icin. Iki kisi evi paylasacagiz ve evin dogu cephesine bakan yalnizca bir odasi var, o da yatak odalarindan biri. Onun disinda sabah gunesi gelen pek alan yok. Yoksa ben de oturma odasi olarak tercih etmeyi isterdim. yatak odasi nasil olur emin olamiyorum, kalin perdeler de yok cunku evde.

24 kasım 2019 20:24

3. Yazın yanarsınız doğu cephesinde kalırsanız.

24 kasım 2019 20:40

4. Suslu kisin degil ama yazin dayanilmaz oluyor dogudaki yatak odasi. Gerci ben adanadayim, onun da etkisi olabilir. Odanin duzeni geregi yatağım pencere kenarinda olmak zorunda ve sabahlari günes sanki bana özel doğuyor, oylesine parlak ve yakıcı fgdgdgdg

24 kasım 2019 20:47

5. Erken kalkmak zorunluluğunuz yoksa doğu cephesi tam bir zulüm. Hiç gün doğuşu romantikliğine giremicem. Yatağımın karşısında boydan boya cam var ve küfür ederek uyandığım oluyor güneş yüzünden. Bazen güzel olmakla birlikte hayır, no, nein, nem, non ve dünya dillerindeki bütün hayırlar doğu cephesine bakan yatak odalarına gelsin.

24 kasım 2019 21:02

6. Tesekkur ederim susluler, kafam karisti simdi :d soguk bir sehirdeyim, sicaktan cok sikayet edecegimi sanmiyorum. Sabah gunesiyle uyanmak Guzel olur ama uyumak istersem de gozume gunes girmesini istemem sanirim. Evde sabah gunesi alan baska bir oda olsa kesin bati cephesini secerdim ama bu durumda bilemiyorum.

24 kasım 2019 21:21

7. Sabah güneşi güzel ama sabah direkt o güneş gözünüzün içine vuruyor, sıcaktan ecel terleri döküyosunuz resmen kdkskd

24 kasım 2019 21:31

8. Ben o uyku gozluguyle rahat edemiyorum bir turlu suslucum.

24 kasım 2019 23:48

9. süslü odaların camları çok büyük mü? benim ilk defa doğu cephesine bakan ve o duvarı komple cam olan bi odam oldu bu yıl. ankaradayaşıyorum bu arada. kalın perdelerden aldım ona rağmen sabah bazen erkenden güneş ışığının vurması delirtiyor. yazın da sabahları sıcak oluyordu hafif ama sıcaklık bile güneş ışığından daha iyi bence. tamamen kişisel özelliklerinize bağlı yapacağınız seçim

25 kasım 2019 09:40