yay burcu erkeği başak burcu kadını?

kızlar bi akıl verin ya aşk kurtarır mı bu uyumsuzları :(

1. Süslü benim beynim de arada ayrıl çok uyumsuzsunuz diyor ama tutuluyorum bi anda. Ve asla kıskanma yok asla kısıtlama yok hakkını yiyemem

23 temmuz 2018 21:26

2. Benim sevgilim de yay ben de oğlak burcuyum.

Bize de aşırı uyumsuz derler özgürlüğüne çok düşkün en ufak bir şeyi sorgulama olarak algılıyor bu biraz beni yoruyor ama bazı dönemler de ben sormadan o direkt açıklıyor. O zaman iyiyiz mesela.

Ben de özgürlüğüme çok düşkünüm bu sebeple arada tartışma çıksa da etlimize sütlümüze pek karışmadoğımız için uzun yıllardır süren ilişkimiz var.

Ben plancı bir insanım o ise daha rahat. O da biraz uyumsuz oluyor aramızda ama çözülmeyecek şeyler değil. Özünde karakterimiz uyuşuyor aslında. Yani özgürlük sevmek kıskanmamak vs gibi.

23 temmuz 2018 21:34

3. Yay burcu aldatır çok flörtözdür yorumlarına ne diyorsunuz :/

23 temmuz 2018 21:40

4. Valla ne denir ki umarım benimki öyle değildir ahahah.

Şu ana dek bi şeyini yakalamadım allah da yakalatmasın ama hani bunlar çok genel geçer şeyler ya. Oğlak burçları için çok sadakatli derler ama aldatmayanı yok mudur vardır.

23 temmuz 2018 21:42

5. Çok umutsuz konuşmak ve genelleme yapmak istemem ama toprak grubu kadınıysanız yay erkeğini görür görmez arkanıza bakmadan kaçın derim, çekilecek dert değillerdir.

Başak kadınlarıyla gayet iyi anlaşabilen ve aşağı yukarı aynı dünya görüşüne sahip olabilen Boğa burcu kadını bildirdi.

23 temmuz 2018 21:48

6. Süslü yükselenim boğa :)

23 temmuz 2018 21:50

7. O zaman çok daha net söyleyebilirim ki hiç arkana bakmadan kaç süslücüm. Astrolojik olarak çok kötü bir uyum. Bir de benim aşırı kavga ettiğim erkekler net yay'dır. Daha istisnasını görmedim :))

23 temmuz 2018 21:52

8. Eski sevgilileri hakkında hiç bir şey bilmiyorum tek söylediği ‘senin kadar birine bağlanmadım ayrılık denecek kadar umursamadım öncekileri bu yüzden görüşmüyorum’

24 temmuz 2018 18:01

9. Teşekkürler süslü :) umarım