yaza evleniriz diyip sonra birbirimizi daha iyi tanımamiz lazim diyen sevgili evlenmek istemiyordur değil mi?

bir ay kadar önce konuyu ben açtım, yaza evlenelim dedim, tamam güzel olur vs dedi. daha sonra tekrar konu açıldı bazı şeyler var emin değilim bir sene bir buçuk sene sonra evleniriz o zamana kadar daha iyi tanırız birbirimizi dedi. benim de emin olamadığım şeyler var fakat ben niye evlilik tarihini böyle ertelemiyorum da sen erteliyorsun dedim. birbirimizi iyi tanıyalım acele etmeyelim diyor, hem millete bak bazısı on sene bile sevgili takılıyor diyor ee napalm herkes nasılsa biz de mi öyle yapalım dedim. en son ben senle evlenmek istemiyorum oyaliyorsun beni belli ki dedim yanlış mıyım öncesinde konuşmuşuz bunu sonra çark ediyor

1. Ikinizin de emin olamadigi seyler varsa neden evlenmeye calisiyorsunuz ki?

26 şubat 2024 11:34

2. yaza evleniriz dediğim tarihe bakılınca 11 ay sevgili kalmış oluyoruz insanlar birbirini bir sene içinde tanımaz mi hem biz çok hızlı gittik ilerledik birçok şeyini gördüm onun aynı evde de kaldık ben neden negatif bakmıyorum da sen bakıyorsun ikimiz de o vakte kadar iyice tanırız zaten dedim. anneler biliyor benim annem sen eve geç geliyor lsun en azından nişan ya da söz olsa neden geç geliyorsun diyemez kimse sana nerde olduğunu biliriz dedi bunu ona dedim tamam yaparız yaza evleniriz dedi sonra da böyle döneklik yaptı.

26 şubat 2024 11:36

3. benim ondan rahatsız olduğum konu öfke problemi tartıştık birkaç kere sinirlendi sesini yükseltti rahatsız oldum. bunun evliliğe kadar ya da evlilik döneminde de düzeleceğine inanıyorum diye evliliğe engel görmedim. mevzu zaten ikimiz de bir tarih belirlemiş iken neden çark ediyorsun ki? pişman olmak mı istemiyorsun dedim evet mutsuz olmayalım dedi ee ben de o halde öyle düşüneyim bekleyeyim senelerce tanıyalım emin olayım sonra evleniriz dedim ayrıca belirledigin tarihte hala seni bekleyeceğime nerden inanıyorsun dedim inanıyorum dedi beni bırakmazsın vb şeyler dedi ona bu güveni verdiğimi sanmıyorum neye güveniyor anlamış değilim

26 şubat 2024 11:39

4. hayır herkes evleniyor diye niye isteyeyim moda mi bu ben kendimi hazır hissediyorum diye istiyorum 30 a az kaldı küçük de değilim

26 şubat 2024 11:40

5. Off trolum desene ne ugrastiriyorsun. Daha 1 senedir tanimadigim ofke problemi olan adamla evlenmek istiyorsun ve duzelir diyorsun oyle mi?

26 şubat 2024 11:44

6. Sen neden seninle evlenmek istemeyen birini evliliğe zorluyorsun ki? Anlaman için açık açık demesi mi lazım? Evlenmek istemiyor seninle işte. Bu kadar yapışmayın adamlara. Kendini geri çek o sensizlikten korksun da evlilik için tutuşsun. Böyle yaparak daha itici oluyorsun onun gözünde. Eminim o şu an neden bu kadar evlenmek istiyor ki diye düşünüyordur. Bunun cevabı beni çok seviyor da ondan değil. Yani insan kendine bu cevabı vermez. Aklına çok daha başka şeyler gelir. Senin nazlanman, düşünmen, kendini geriye çekmen lazım. Gücünüz olsa adamları alıp kaçıracaksınız ya.

26 şubat 2024 11:46

7. 30 a az kaldı diye ilk bulduğuna yapışmışsın evlenince ne oluck başın göğe mi erecek

26 şubat 2024 11:48

8. senin ailen biraz muhafazakar ve evde kalma diye hemen evlendirmeye calisiyor gibi suslu. kendine dikkat et evlilik buyuk is emin olman gerekiyor herhalde olur degil.

26 şubat 2024 11:48

9. a4 zaten istemediğimi söyledim ve şu an başka sebeplerden konuşmuyorum benim anlatmaya çalıştığım şey neden çark etti neden döndü bu gidip hadi benle evlen demedim yapismadim kimseye neden düşüncelerin değişti biz böyle plan yaptık sanırken, aslında sen kafanda başka şeyler düşünüyormuşsun hiç hoş değil dedim

26 şubat 2024 11:52

10. evet öfke çok ciddi bir konu ama o bunu bile problem olarak görmüyor halledilir diyor. şu an düşününce mantıksız geliyor evet zaten neden benle evlenmiypr diye sorgulamıyorum neden değiştin diye sorguluyorum onu. şu an zaten ayrılmış gibiyiz biz çok hızlı yaşadık ilerledik hep birlikte zaman geçirmeye çalıştık birbirimizi hiç tanımıyor değiliz, ama şu an bakınca benim için doğru insan olmadığını anlıyorum, seni mutlu edeceğim bana inan güven ve bana evlilik için zaman ver dedi

26 şubat 2024 11:55