yemeden duramıyorum aç olmasam bile elime geçen her şeyi yiyorum?

süslüler merhaba metabolizmam çok hızlıdır yiyip yiyip kilo almıyorum diyen tiplerden biriydim ama bu yıl hayatımda ilk kez göbeğim var. 1 yılda 8 kilo aldım ve gerçekten kilom fazla olmamasına rağmen boyum kısa olduğu için ve yağ şeklinde aldığımdan çok rahatsız oluyorum. psikolojik olarak hep açım her dakika bir şeyler ywmem gerekiyor yemeden duramıyorum ki hayatım boyunca hep iştahsız bir iki lokmayla doyan bir insandım. kendinizi nasıl tutuyorsunuz nasıl ödem atıyor ya da kilo veriyorsunuz taktikleriniz var mı

1. hayata karşı savunma mekanizması geliştirmek zorunda hissettiginiz bir dönemdeyseniz korunma içgüdünüzü besinlerle karşılamaktan vazgeçtiğiniz an aşırı iştahınızdan da kurtulacaksınız diye tahmin ediyorum.

25 kasım 2019 01:14

2. belli bir saatten sonra yemek olayini birakin. vucudunuzu birkac gun aclikla terbiye edin, ama abartmadan. tabi bunu aksam saatlerine denk getirin, gun icinde modunuz dusmesin. en azindan mideniz biraz kuculur. paketlenmis gidalar, kalorisi yuksek yiyeceklerden uzak durun. yuruyus yapin, ama donunce hemen yemege saldirmayin. moralinizi yukseltecek bir seyler bulmaya calisin, ilk akliniza gelen yemek sanirim son zamanlarda. bundan kurtulmaya calisin. kolay ulasabileceginiz yerlerde abur cubur stoklamayin.

25 kasım 2019 02:57

3. Kan ve hormon değerlerinize baktırın mutlaka.

25 kasım 2019 02:58