yemeksepeti joker indirimi vermemesi?

ya süslüler çok saçma olacak ama adresi karşı sokak yapınca daima bir joker indirimi veriyor yemek sepeti ama bir yıldır bir ya da iki kere joker indirimi verdiklerini gördüm bana o da hep yemek siparişi verdikten sonra oldu. artık sanki özellikle verilmiyormuş gibi düşünmeye başladım çünkü tamamen aynı restoranların aynı gönderim ücretiyle sipariş getirdikleri iki adresten birinde hep varken diğerinde asla olmuyor. acaba mahalle isimleri farklı olduğu için midir yoksa restoranlar kendileri mi karar veriyor şuraya indirim yapalım şuraya yapmayalım diye?

1. ay son cümle çok saçma olmuş lol. yani şu bölgeye indirim yapalım diye restoran mı karar veriyor demek istemiştim :d çünkü değilse yemek sepetinin çok dandik bir algoritması var

29 aralık 2019 19:07

2. Yemeksepeti sevgilime aylardır joker vermiyor umudu kestik. Eskiden hep joker gelirdi.

29 aralık 2019 19:38

3. Ben restoranların o gün için belli bir joker hakkı (misal günlük 2 tane) tanıdığını düşünüyorum. Çoğu joker sabah saat 11-1 arasında çıkıyor. Akşam 8den sonra da dönerci, pastahane gibi mekanlar joker indiriminde bulunuyor.

Mahalle ya da sokak bazlı bir joker sistemi olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyleyse çok saçma.

30 aralık 2019 01:40