yemin ederim nefret ediyorum bu üniversite hocalarından?

herkes 3 kişilik grup olarak konu seçip, sunum yapılacaktı. (hastalıklar hk eğitim) sınıf 70 küsür kişi. illa ki aynı konuları seçenler olacaktı. geçen senelerde bu tarz konu seçimi olduğunda temsilci konuları ve grupları liste halinde alıyordu ve önce hangi grup bildirdiyse o konu o grubun oluyordu. aynı konuyu yazan kişiye o konunun ondan önce alındığı söyleniyordu o kişiler farklı konu seçiyordu. hoca bu sefer öyle yapmamış, 3 farklı grup bizim konumuzu seçmiş ama konuyu en önce bildiren ve seçen grup bizdik.(en önce yazan ben olduğumu biliyorum çünkü temsilciye sormuştum bu konuyu bizden önce seçen oldu mu diye olmamıştı ama bizden sonra aynı konuyu yazanlar olmuş) ve sonra hoca bizim konumuzu bizden sonra bildiren kişiye verdi. bizim konumuzuda kendi kafasından bir konu seçip verdi. 3 hafta sonra sunulacak dendiği için bizde üstünde çalışmaya başlamıştık. (ama ders 2-3 kez iptal oldu ve sunumlar ertelendi) dün konular kararlaştırırken hocaya söyledim hocam bu konuyu en önce seçen bizdik ve çalışmayada başlamıştık üstünde, keşke temsilci o konu alındı diye bizden sonrakilere belirtseydi diye. hoca baya negatif bir tavırla bu söylemin hiç hoş değil çok rahatsız oldum falan dedi. sizce yanlış bişey söylemiş miyim? aşırı üzüldüm hocanın yanlış anlamasına. tekrar başka bir konuya sunum hazırlamak bizim için sorun değil fakat fikir belirtmek bile rahatsız ediyor hocaları gerçekten okuldan soğudum ya.

1. sadece başlığı okudum diyebileceğim tek şey: ee bina dikmekle üniversite olmuyor. Bi kaç marka olmuş üni dışında taşra ünilerinde zaman harcamayın yazık günah zamanıza demek kabasite yokmuş deyip başka bir alana yönelin. Sonra gerçek üni hocalarıyla karşılaşmadığınız için nefret ediyorum dersiniz.

16 mart 2022 15:46

2. Çok haklısın süslü baştan bilsem asla başlamazdım bile bu üniye. Şuan son sınıf olduğum için 3 yıllık emeğimi çöp etmek istemiyorum..

16 mart 2022 15:48

3. Süslü kendi ünimden bahsetmiştim hocalar derken çünkü özel üniversite olduğu için hocaların hepsi ayrı bir havada ve sınıfta herkes herşeye susuyor. Susturulmaya alışmışlar resmen. sadece fikrimi belirtip, hakkımı savunmamın nesi rahatsız edici ya.. hocanın fikrimi söylememden rahatsız olma hakkı varsa, benimde ilk kişi olarak belirtmeme rağmen konumu benden sonra belirtenlere verilmesinden rahatsız olma hakkım yok mu? çok üzüldüm verdiği tepkiye. Zaten hassas bir insanım bıktım hepsinden.

16 mart 2022 15:57

4. Ben üniversitede küçük köpekleri hiç sevmiyorum diyen hocama ama onların bize ihtiyacı var dedim diye köpek gibi çalıştığım dersten kalmıştım. Benim çalıştırdığım arkadaşlarım sorularının yarısını boş bıraktığı halde 100 almıştı. Kaliteli akdemisyen sayısı çok az gerçekten çoğunluk kendiyle ego savaşı içerisinde

16 mart 2022 15:58

5. Of ben de nefret ediyorum böyle egoist hocalardan. Ne var yani söylediğinde? Senlik bir şey de değil bu ss, bunların nefreti herkese. Eğitimci nasıl olunmaz örnek insan böyleleri

16 mart 2022 16:07