yeni bir işe başlamak ve hamilelik?

öncelikle tüm türkiyenin başı sağolsun, kalanlara ve herkese sabırlar diliyorum süslüler. şu an çalışmıyorum ama ufak ufak iş arıyor gibiyim. bu arada hamile kalmaya çalışıyorum fakat tabi ne zaman olacağı belli değil. şöyle bir gelişme oldu bugün bana çok güzel bir yerden iş görüşmesi teklifi geldi. sorum şu şimdi diyelim ki işe alındım, 3 4 ay sonra hamile kaldım. sizce kötü mü olur? iş teklifini yapan kişi de eski iş yerinden bir abi, aşırı samimi olmadığım biri, sağolsun aklına ben gelmişim. siz ne yapardınız?

1. Ben bebek konusuna biraz ara verir ilk önce bu iş olursa iyi yerleşmeye bakar ondan sonra denerdim süslü. Şuan da yapıyorum zaten aynı şeyi. 1 yıl oldu ama biraz daha vakti var şirkette başka bir pozisyona yükselme durumum var onun olup biraz zaman geçmesini bekliyorum. Ama çok özel bir soru. Herkes için değişir

13 şubat 2023 23:28

2. Bence kariyeriniz oturmadan hamile kalmak hata olur. Benim dünya görüşüme göre böyle tabii, siz farklı hareket edebilirsiniz. Ben olsam işimde en az 1 senemi doldurur, hayatımı oturtur öyle bebek düşünürüm ki böyle yaptım.

13 şubat 2023 23:43

3. Teşekkür ederim süslüler cevaplarınız için

14 şubat 2023 00:26

4. Bence yaşınız çok önemli.ben 3 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama daha olmadı :( yaşınız çok gencse kariyere odaklanın ama 27 ve üstü bir yastaysaniz hamile kalın derim.

14 şubat 2023 00:37

5. Yok 25, anonim 4 saçmalamayin isterseniz.

14 şubat 2023 00:53

6. 31 yaşındayım süslü.

14 şubat 2023 01:04

7. İşten kovamıyorlar ama ekip arkadaşları ve yönetici bakımından kötü referans olarak kalıyor malesef. Keşke böyle olmasaydı. Bende benzer bir süreçte iş değiştirince iki yıl erteledim. Çocuk sahibi olmak güzel bir şey isteyen için ama 10 yıllık emeğime de leke gelsin istemiyorum. Çocuktan sonra çalışmayacaksanız farklı tabi.

14 şubat 2023 01:15

8. Ne kadar normalleştirmişsiniz ayrımcılığı???  Hayır efendim kötü falan olmaz. Bu senin hakkın. Seve seve sana iznini de verecek bırak Kovmayı. Bu durum üzerinden sana mobbing yaparsa da şikayet edeceksin bu kadar.

14 şubat 2023 08:09

9. Ben olsam Bi 6 ay ara verirdim hamile kalmaya çalışmaya

14 şubat 2023 08:25

10. Sence nasıl olur soru sahibi? Yani boyle bir şeyi kendiniz icin istiyorsunuz ki? Düzeninizi oturtmadan niye hamile kalasiniz? İlk 6 ay zaten deneme süresi degil mi?

14 şubat 2023 08:25