yeni mezun, deneyimli donanımlı işletme mezunu maaş beklentisi?

benim kafamda en az 6.000 var ama o bile az geliyor açıkcası, bilen arkadaşlar yol göstrebilir misiniz ne kadarlık bir beklentim olmalı, bilindik firmalar için soruyorum tabii

1. :)                   .

7 ocak 2022 10:28

2. 3 tane uzun dönem staj, yurtdışı projeleri, okulda çeşitli görevler

7 ocak 2022 10:30

3. Tr nin en büyük şirketlerinde birinde 3 dil bilen yurt dışı masterlı sayılı ünilerden birinden mezun babamın yardımcısı mühendis 10k yeni almaya başladı 4. Yılı :(

7 ocak 2022 10:41

4. Bilindik firmaların maaş aralıkları bellidir. Firma ismiyle glassdoor gibi sitelerden araştırabilirsiniz. Yurtdışındaki projelerinizdeki görevler önemli. Kilit noktalarda görev yaptıysanız, karar vericiyseniz deneyim olarak kabul edilir. Ama "stajer" işleri deneyim değildir. Beklentinizi buna göre değerlendirmenizi öneririm.

7 ocak 2022 10:54

5. he he bekle en az 6000 verirler sana uzun dönem staj yaptı diye kendini deneyimli donanımlı zanneden kafalar var burada ahahahaha okulda aldığın görevleri yurtdışı projelerini kim ne yapsın da en az 6 bin maaş versin sana şaşkın pozisyonunu söyle burada kendine deneyimli donanımlı etkiketi yapıştıracağına.

7 ocak 2022 10:55

6. İk okulda yaptığın sosyal projelerden , bilime olan katkına , katıldığın programlardan bilmemne ödevlerine projelerine kadar donunda sallamaz bile ben sana söyliyim.hiç iş hayatına gitmediğin çok belli.6000 beklentin de komik ss.Erasmus ve yurtdışı master  falan işe alınmanda farkettirir.alındığında da normal maaşla çalışırsın.bankacılar bile artık asgariyle işe başlıyor hey yavrum hey 6000miş :))

7 ocak 2022 11:01

7. arkadaşlar sizler hangi ölücü firmalardan bahsedip 6.000'i yüksek görüyosunuz bilmiyorum ama geçen sene bile mt stajı yapan arkadaşlarım 7.000 maaş alıyorlardı. benim beklentime değil, kendi halinize gülünüz

7 ocak 2022 11:22

8. 6.000 maaşı nasıl bu kadar çok görüyorsunuz anlamadım. ben de iibf mezunuyum yeni mezun deneyimim yokken 2 sene önce özel sektörde 5000 lira ile başladım 6-7 ay önce de 8000 lira ile yeni işe girdim bu ay tekrar zam alacağım. asgari maaş 4250 lira zaten abartmışsınız bence 6000 net istenebilecek bir ücret.

7 ocak 2022 11:27

9. niye bu kadar kudurmuş insanlar anlamadım ama işletmeden yeni mezunum global bir firmada çalışıyorum. yaklaşık net 7k maaş alıyorum. maaş beklentisi olarak net 6k az değil. ss sen de iyi bir okuldan mezunsan ve stajların varsa olabilir

7 ocak 2022 11:40

10. bu arada iyi bir okul mezunu, iyi derece ingilizceniz ve yüksek lisansınız varsa ve 3400 lira maaş alıyorsanız bence başkalarına "bu maaş istenmez" demek yerine bence kendi şirketinizi bir sorgulayın. benim etrafımda donanımlı olup da bu maaşlara çalışan kimse yok şuan. biraz kendi değerinizi bilin.

7 ocak 2022 11:41