yer sofrasında yemek yemek hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Bu konuda hakkında hiçbir şey düşünmüyorum. Gayet normal.

29 temmuz 2021 02:32

2. Yerde oturarak yemek yemek cok zor ve rahatsiz gibi geliyo

29 temmuz 2021 02:33

3. Pratik geliyor bana. Ama ayaklarım uyuşuyor, zor. Bir de o şekilde oturarak yemenin mideye basınç yapıp daha az yememizi sağladığını okumuştum bir yerlerden.

29 temmuz 2021 02:35

4. benim de bir huyum var aslında, eğer dökülmeyecek bir şey yiyorsam tabağı alıp yere oturup yiyorum. o da yer sofrası sayılır belki :D bazen daha rahat geliyor

29 temmuz 2021 02:37

5. Niye yerde yiyoruz ki? Ben de daha az yemeyi sağlıyor diye okumuştum ama şöyle de bir sey var. Yemeği olabildiğince yavaş yememiz gerekiyor yerde oturmak konforsuz ve uzun süre oturmak dolaşım açısından zararlı. Bir de ayak basılan yerlere yiyeceğin yakın olması sağlıksız.yemek masasına alışveriş poşeti bile koymuyoruz veya masaya bisey konulunca siliyoruz yemek servisinden önce. Halbuki halıyı o sıklıkla temizleyemeyiz ne kadar sofra veya örtü de koysan halıdaki toz kalkar yani..

29 temmuz 2021 02:44

6. Liseye kadar neden bilmem yerde yedik. Şu an hayatta yapamam tam bir işkence bence. Oturarak yemeye başladığımdan beri bağırsaklarımla daha az sorun yaşıyorum ayrıca

29 temmuz 2021 02:45

7. Sadece yemek masası alamayacak kadar fakir insanlar için okey bir şey bence. Niye yerde yemek yiyeyim yani ne gerek var? Aşırı saçma.

29 temmuz 2021 03:16

8. Annem evde iki tane masa olmasına rağmen bazen bunda ısrar ediyor yayılıyormuş daha rahatmış. Ben de hiç sevmiyorum eğilmek zorunda kalıyorum çok saçma

29 temmuz 2021 03:33

9. Yerde oturmak tam bir eziyet gerçekten, belimde sorun olmadan önce (muhtemelen yerde oturduğum için belimde kambur çıkmıştı) paso yerde yerdim, sandalyede rahat edemezdim. Şimdi masanın ne denli bir konfor olduğunu yeni yeni keşfediyorum. Gelgelelim kültüründe yerde yemek yemek olan insanlara "Iyyy köylü/çomar" diye bakmıyorum tabii ki. Oturup rahat edebilenler yerde yesin tabii kimse bir b*k diyemez bu duruma.

29 temmuz 2021 03:36

10. Elle yenen yemek hadi neyse de çorbayı nasıl içiyorsunuz yerde? Çok saçma