yine bir gynoflor sorusu geliyor?

vajinal tablet yazısı eşşek kadar oldugu ve bu fitil üzerinde buzdolabında saklayın yazdıgı icin sıkıntı yaşıyorum. ailemle birlikte yaşıyorum ve vajinal fitil kullandıgımı anladığınız üzere belli edemem. bir link buldum yorumda veriyim, 1-2 haftada kullanıcaksanız oda sıcaklığında saklayabilirsiniz diyor. sizce böyle yapsam bozulur mu?

1. (link: https://pdf.ilacprospektusu.com/6296-gynoflor-vajinal-tablet-kt.pdf Link)

19 haziran 2020 00:07

2. Linkte 5. Sayfada aşağıda yazıyor bu arada

19 haziran 2020 00:07

3. Eczacıyım süslü odanda sakla bir şey olmaz. Güneş almasın yeter. Geçmiş olsun

19 haziran 2020 00:08

4. ben bu tür durumlarda başka bir hap kutusunun içine koyuyorum kimse de açıp bakmıyor

19 haziran 2020 00:12

5. Tesekkur ederim süslüler. 6 gün içerisnde bitiricem zaten insallah sıkıntısız :) keske ben de bakmicaklarını düsünsem ama annem nasıl bir şanssa herseyi buluyor oyuzden gerildim.

19 haziran 2020 00:16

6. Fitil mantar İçin mi? Akıntım var ve şu sıra özel hastaneye verecek param yok diye gidemiyorum. Böyle şeyler eczaneden danışarak alınır mı :/ inanılmaz kaşıntım oluyor/ senin sorunu işgal ediyorum ama gören olur belki .

Bu arada metal bir ürün içine koyarsan serinliğini korur dolabın bir köşesinde dursun.

19 haziran 2020 00:22

7. Ben de ilk kez kullanıyorum a4 oyuzden eczaneden alma kısmını bilemiyorum. Gün içerisinde kaşıntım yok gece fitilden sonra kaşıntıdan uyuyamıyorum resmen :(

19 haziran 2020 00:40

8. başka bir şeyin içine sarıp koymalısın. ben 2 hafta önce kullanırken odamda bırakmıştım ve sıcaktan tamamen erimiş o yüzden o akşam koyamamıştım. sonra buzdolabına koydum da kendine geldi.

19 haziran 2020 13:25