yulaf yararlı mı zararlı mı sizce ?

instagramda yulaflı tariflerin altına buğdaydan farkı yok kilo aldırır falan yazılıyor siz ne düşünüyorsunuz?

1. Yulafın protein oranı buğdayla aynı mıymış bağırtmasınlar

13 şubat 2025 21:15

2. A2 bunu atıp da nasıl birbirinin aynısı diyebiliyorsunuz. Hem çok daha fazla lif içeriyor hem de mineral ve vitamin bakımından daha zengin. Bazen kaloriye bu kadar takılmak yerine bizi ne kadar besleyeceğini düşünmek gerek.

13 şubat 2025 21:48

3. Aslında yulaf unuyla yapılan tarifleri sormak istemiştim mesela yulaf unlu muffin pancake krep gibi şeyler buğdayla aynı şekilde kilo yapar mı kontrollü yenildiği sürece

13 şubat 2025 21:48

4. Tamamdır çok bi bok bilen yarram sen buğday yersin

13 şubat 2025 21:49

5. Ya ben hiçç anlamam böyle şeylerden ama beni çok tok tutuyor uzun süre kan şekerim düşmüyor ki bende açlık şekeri var. Bu yüzden ben tercih ediyorum.

13 şubat 2025 22:31

6. bence miktarı önemli. adam gibi araştırıp porsiyonuna bakılmalı. ben diyet için değil sırf tadını sevdiğimden arada yapıyorum meyveli kahvaltı severim. 3-4 kaşık normal geliyor bana ama siz gene de bakın. sütle yapmıyorum suyla pişirip en son biraz yoğurt ya da süt koyuyorum soğutmak için. suyla pişirince de tadı sütlü gibi oluyor öneririm. zaten meyveydi kuruyemişti eklenince asıl tadı öyle veriliyor.

13 şubat 2025 22:33

7. Süslü sözlüğe sorulacak en son soruyu sormuşsun :)

14 şubat 2025 00:21