yumurta haşladığınız kabı/cezveyi başka şey kaynatmak ya da pişirmek için kullanıyor musunuz ?

ben küçük bir tencereyi sadece yumurta haşlamak için kullanıyorum. geçen misafirim artan az yemeği ona koymuş. ben de onu sadece yumurta haşlamak için kullandığımı söylediğimde çok şaşırdı. yıkanıyor sonuçta ne olacak dedi. sizce ben mi gereksiz pimpirikli davranıyorum?

1. Ben de kullaniyorum yikandigi icin baska bir seye bazen. Ama bu sizin dediginizi birkac kisiden duydum. Kullanılmaması mi gerekiyor acaba? Takipteyim sorunuzu:)

23 ocak 2020 13:12

2. Kullanıyorum tabii ki, niye kullanmayayım ki?

23 ocak 2020 13:14

3. Evet adini unuttugum bir bakteri yayiliyormus sanırım yumurtadan. Ablam da biten teneke salca kutusunda haşliyordu. Ben çok onemsemiyorum.

23 ocak 2020 13:15

4. Yani bilemedim öyle alışmışım. Sanki yumurtanın üstündeki pislikler yıkanınca geçmiyor, kaba yapışıyor gibi. Saçma aslında kaynatıyoruz neticede.

23 ocak 2020 13:15

5. ben ayrı bir cezve kullanıyorum süslü yumurta pis ya da kirli olduğu için değil ama içim almıyor tercih meselesi

23 ocak 2020 13:18

6. annem de sizin gibi yapiyor, yumurta icin ayri bi cezvemiz var

23 ocak 2020 13:18

7. Baktim şimdi evet salmonellaymış. Siz boyle devam edin bence.

23 ocak 2020 13:19

8. Gıda mühendisiyim. Sizin yaptığınız doğru. Salmonella araştırabilirsiniz.

23 ocak 2020 13:24

9. Ayrı cezvem var.