yurtta giymek için terlik. ?

ilk defa yurtta kalacağım ve banyo,ortak alan,oda olmak üzere 3 tane terlik alın deniliyor. ama nasıl terlikler?yani onu kapalı mı olmali,açık olsa da olur mu?hepsi plastik olmali,değil mi? ucu de aynı tip mi yoksa farklı mi alıyorsunuz?saçma sapan terliklerle rezil olmak istemiyorum pek.muhtemelen kimse umursamaz ama bilemedim. sizinkiler nasıldı?

1. (link: https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Terlik/3802122/622449 Oda için bunu düşünmüştüm ama kapalı olsa daha mı iyi?)

28 ağustos 2019 17:22

2. ortak alan için kapalı alabilirsin. diğerleri açık normal terlikler olabilir.

28 ağustos 2019 17:23

3. Normal ev terliği giyiyorum ben

28 ağustos 2019 17:29

4. Teşekkür ederim süslüler.

O zaman ortak alan için kapalı diğerlerini açık alayım.oda da çorapla açık terlik garip gelirse bir tane de kapalı alırım.

Ev terliği giyiyorum diyen süslü ben de tabanı plastik kalanı tüylü bir şey giymek isterdim rahatlık açısından ama kirlenme durumundan dolayı tamamen plastik tercih edeceğim sanırım :)

28 ağustos 2019 17:37

5. Banyo için önü açık, plastik terliği vardı. Oda da ve ortak alanda giymek için de gezer markasının ev terliğini kullandım.

28 ağustos 2019 17:52

6. Peki süslüler duş kabininin içine de banyoda giydiginiz terlikle mi giriyorsunuz?yani sonuçta yok yere yerleri islatmış oluruz ve banyoda üstümüzü giyemeyiz diye düşündüm ama sanırım çoğu kişi kabin için ayrı terlik almıyor :/

28 ağustos 2019 17:55

7. Duş odanın içinde, özel yurt ve oda üç kişilik.

Kabine terlikle gireceğim kesinlikle ama banyo ve kabin için ayrı terlik olmalı bence ama oda arkadaşlarım gereksiz bulursa ikisinde aynı terliği giymem gerekecek ve üstümü giyerken zorluk yaşarım yani her yer ıslak pis olacak.

Bunu oda arkadaşlarım kabul etmek zorunda mı yoksa 2 kişi reddederse yapma zorunlulukları yok mu sizce?

Baştan kurallar koyulurken söylesem mi?

28 ağustos 2019 18:05

8. Oda arkadaşılarına ne senin nerde hangi terlikle dolaşacağından? Ama tuvalatte duşta aynı yer içindeyse banyo için tek terlik yeterli odanda peluş ortak alanda da fotoğraftaki gibi bir şey bile olur

28 ağustos 2019 18:14

9. Tuvalet+banyo birlikte ve oda içinde.ben duşta ayrı terlik giyeceksem sebebi banyo içini o terlikle kirletmemek zaten.sadece ben böyle yaparsam bir anlamı olmaz,yer zaten pis ve ıslak olur.

28 ağustos 2019 18:25

10. 10. Anonim ben burada ve izlediğimiz videolarda falan hep 3 terliği duydum ve bence en mantıklısi o.sonucta odada yere kişisel bir eşya düştüğünde igrenir insan ama sırf oda içinde kullanılan terlikle oda daha temiz olur.

28 ağustos 2019 18:44