zümrüt yeşili saten elbisenin altına ayakkabı?

ne renk ayakkabı çanta almalıyım? ne renk oje sürmeliyim ve sizce makyajım ne tonda olmalı? makyajı nude tonlarda yapsam diye düşündüm ama kararsız kaldım sorabileceğim yaşıtım pek yok o yüzden buraya sormak istedim :(

1. ne yap ne et bronz metalik goz makyaji diyorum. ayakkabi canta gumus rengi secebilirsin. seviyorsan tenine yakistiriyorsan cok cirt olmayan altin rengi de olur

4 temmuz 2022 22:51

2. altın bantlı bi ayakkabı ve bronz göz makyajı ya da smokey eye da olabilir. şahane durur.

4 temmuz 2022 22:54

3. Ayakkabıyı Bej ya da gold al çantayı eğer elinde düz siyah varsa o bile olur. Oje olarak ben olsam elime de ayağıma da french yaparım. Makyajı nude tonlarda yaparsan hafif ışıltılı altın rengi bir farla biraz patlat yoksa çok sönük kalır. Ruj olarak da mat ruj sürme parlak bitişli bir ruj sür şeftali tonları güzel gider.

4 temmuz 2022 22:57

4. çook teşekkürler, bronz ışıltılı far düşündüm ben de süslüler bir de çok koyu olmayan ışıltılı kahve tuj veya mat üstüne parlatıcı. bordo diyen oldu mesela bordo ruj hiç istemedim, çok teşekkür ederim fikir belirtenlere

4 temmuz 2022 23:49

5. elbise uzun a5, ben de elbiseye daha çok dikkat çekmek isterim, muhtemelen çanta siyah veya nude bir şey alırım zaten sürekli elimde olmayacak

5 temmuz 2022 14:18