zara’ya ürün iadesi yaparken alışverişte kullanılan kredi kartı gerekir mi?

süslüler bulunduğum şehirde zara yok. online’da bedeni olmayan bir elbiseyi şehir dışına çıktığında eşimden rica ettim ve aldı sağolsun, ama elbise üzerimde hayal ettiğim gibi durmadı. haftaya istanbul’a gittiğimde mağazaya iade etmeyi düşünüyorum, yanımda fiş ve slip olacak ama eşimin ürünü alırken kullandığı kredi kartı yanımda olmayacak. o kart yanımda olmadan da ürünü iade etmek mümkün olur mu?

1. gerekmiyo kart fiş yeter

29 ocak 2019 15:43

2. karta iade talep ediyorsanız aynı kartın yanınızda olması lazım. yerine ürün alırım diyorsanız gerek yok.

29 ocak 2019 15:43

3. Cevaplar için Teşekkürler süslüler <3 benim daha önce yaptığım iadelerde de kart makineden geçti ama aslında alışveriş yaparken iade için fiş ve slip‘i atmayın denir, kartla ilgili bir uyarı hiç yapılmadı, o yüzden emin olamadım. En iyisi mağazaya telefon açıp sormak galiba.

29 ocak 2019 15:50

4. Değişim yapacaksanız karta gerek yok ama iade için kartı tekrar geçiyorlar geçen hafta Stradivariusta istediler benden sistem aynıdır diye düşünüyorum.

29 ocak 2019 15:56

5. Anonim 5 Bence de aynıdır, hediye kartı ile değiştiririm en kötü ihtimalle.

29 ocak 2019 15:58

6. online alsaydınız kart gerekmezdi, anonim 6'nın dediği gibi iade fişi verirlerdi ve 3 iş günü içerisinde para kartınıza yatardı. ancak siz mağazadan aldığınız için kartın olması gerekiyor. çünkü iade işlemini direkt kartı pos cihazına takarak gerçekleştiriyorlar.

eğer zara'dan sürekli alışveriş yapan biriyseniz, iade bedelini hediye kartına da yüklettirebilirsiniz. Bu kartı online alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.

29 ocak 2019 17:00

7. 6 ve 7. anonimler teşekkürler, Kartsız iadeyi bir denerim, olmadı hediye kartı alırım, online’dan illa kullanırım nasılsa.

29 ocak 2019 17:29

8. Süslüler bugün mağazayı arayıp sordum, iade yapılacaksa yanımızda fiş ve slipe ek olarak ürünün satın alındığı kredi kartının da bulunması şartmış.

30 ocak 2019 21:17